Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Ηandelsblatt: Οι Έλληνες είναι φτωχοί αλλά βοηθάνε τους πρόσφυγες

«Παρά τις δυσκολίες που βιώνουν οι Έλληνες, δείχνουν ανεπανάληπτη αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες», υπογραμμίζει η έγκριτη γερμανική εφημερίδα Ηandelsblatt, με αφορμή το ζευγάρι φτωχών συνταξιούχων της Ειδομένης, οι οποίοι δέχονται στο σπιτάκι τους πρόσφυγες και τους δίνουν τους καθημερινά τρόφιμα.

Μία οφειλόμενη απάντηση στη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού

Βρήκε τη μέρα, Πρωταπριλιά, η διοίκηση Μαυρομάτη για να εξαπολύσει - παραποιώντας στο έπακρο την αλήθεια, κατά τη συνήθη τακτική της -νέα συκοφαντική επίθεση κατά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ξεφύγει από την πλήρη απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει από τους δημότες του Θερμαϊκού με τις αντιδημοκρατικές της μεθοδεύσεις και τις ολοκληρωτικής νοοτροπίας πρακτικές.

Ρομά Τσαϊριών: "Εδώ είμαστε περιοχή τουριστική"!

Είχαμε δεν είχαμε, το είδαμε κι αυτό: Τον δήμαρχο Θερμαϊκού να δίνει μία ακόμη συνέντευξη σε WEB TV,  με τις γνωστές θέσεις του, για τη μη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων. Και προς επίρρωση των απόψεων του κ. Γιάννη Μαυρομάτη, να ακολουθεί «ρεπορτάζ» στον καταυλισμό των Ρομά, στα Τσαϊρια Περαίας.

Απορία: Πόσο μπορεί να κοστίζει η καταμέτρηση των υδρομέτρων με τη διοίκηση Μαυρομάτη;

«Λεφτά υπάρχουν», για τη διοίκηση Μαυρομάτη. Έτσι μπορεί να σκορπάει κατά το δοκούν τα χρήματα του Δήμου Θερμαϊκού και των δημοτικών του επιχειρήσεων με απευθείας αναθέσεις για εργασίες που θα στοίχιζαν πολύ φθηνότερα, αν γίνονταν από τον ίδιο το Δήμο. Η περίπτωση με την καταμέτρηση των υδρομέτρων από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θερμαϊκού (ΔΕΥΑΘ), είναι αρκούντως κατατοπιστική.

Πρωταπριλιάτικο αστείο η απομάκρυνση των αδέσποτων σκυλιών από το παράνομο κυνοκομείο της Καλαμαριάς

Tην παραμονή της Πρωταπριλιάς, ημέρα Πέμπτη, διαδόθηκε στην Καλαμαριά η φήμη ότι απομακρύνθηκαν τα άτυχα αδέσποτα σκυλιά που «φιλοξενούνται» στο παράνομο κυνοκομείο μέσα στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα και ότι απέμειναν μόνο τέσσερα άρρωστα ζώα και ο «διευθυντής» του κυνομομείου, επειδή δεν είχε…στέγη!

Εκδηλώσεις στο Βαφοπούλειο με συγκέντρωση τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης,  διοργανώνει από σήμερα Σάββατο 2 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, εκδηλώσεις για παιδιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2α Απριλίου).

Δύο αγώνες μπάσκετ σήμερα για βοήθεια στους πρόσφυγες

Δύο σημαντικοί αγώνες μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο, με σκοπό τη συλλογή αγαθών για την ανακούφιση των προσφύγων.

Σάπια φρούτα και λαχανικά, έστειλε σε Δήμους η Περιφέρεια για να διανεμηθούν σε απόρους

Σάπια και ακατάλληλα φρούτα και λαχανικά, έστειλε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να διανεμηθούν σε απόρους, στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, καταγγέλλουν οι δήμοι Νεάπολης-Συκεών και Ωραιοκάστρου.

Πόση άλλη βαρβαρότητα;


«Η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, σωματείων και φορέων της πόλης μας και πανελλαδικά στους πρόσφυγες, αποτελεί χαστούκι στο φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία», τονίζει σε άρθρο της η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ντίνα Μώραλη. Και προσθέτει ότι κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στο μακελειό που συνεχίζεται. Απαιτώντας τη γρήγορη μετακίνηση των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, κατευθείαν στις χώρες προορισμού τους.

Στη Θεσσαλονίκη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ κωφών

Έντεκα ομάδες ανδρών και δέκα γυναικών θα συμμετάσχουν στο 11ο / 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 24 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2016.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Καταγγελία στην ΠΕΔ για τους δημάρχους που κρύβονται!

Υπάρχουν άραγε και τέτοιοι και σε ποιους Δήμους;
Το προσφυγικό ανέβασε τους τόνους στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) με Δημάρχους να κατακεραυνώνουν τη στάση άλλων Δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας  που «σφυρίζουν αδιάφορα» και είναι «εξαφανισμένοι» αντί να «αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης για τη φιλοξενία προσφύγων που τους αναλογεί».

Η κατασκήνωση των Απόδημων και η μαύρη προπαγάνδα

του Σπύρου Κουζινόπουλου
Είναι γνωστή η τακτική να καταφεύγεις στη μαύρη προπαγάνδα όταν είσαι στριμωγμένος, όταν είσαι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος με τις άστοχες κινήσεις σου. Να «πετάς τη μπάλα στην εξέδρα» προκειμένου να βγεις από την απομόνωση, ιδιαίτερα σε μία μέρα που βουίζει το πανελλήνιο με τις παραιτήσεις των δημοτικών συμβούλων σύσσωμης σχεδόν της αντιπολίτευσης, που τα βρόντηξαν λόγω των αντιδημοκρατικών και ολοκληρωτικών  μεθοδεύσεων σου.

Μόνο τρεις στους δέκα πρόσφυγες θέλουν να μείνουν Ελλάδα

Μόνο οι τρεις στους δέκα πρόσφυγες που βρίσκονται σήμερα στη χώρα μας, θα ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά ευρήματα της έρευνας της ΚΑΠΑ Research για τους πρόσφυγες που διεξήχθη για λογαριασμό της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Θα καταβληθούν στους Δήμους οι οφειλές από το ΕΣΠΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο  Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησαν  δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, μαζί με εργαζόμενους, καθώς και διοικήσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ).

«Ο Βασιλιάς (Μαυρομάτης) είναι πλέον γυμνός….»

Ομαδικές παραιτήσεις και αποχές των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης
«Νέα Πορεία» με την όπισθεν
Απογυμνωμένος και απομονωμένος, είναι πλέον ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, μετά την απόφαση των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», οι δημοτικοί τους σύμβουλοι, να απέχουν οι πρώτοι και να παραιτηθούν οι δεύτεροι από όλα τα αξιώματα που κατέχουν στο Δήμο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσβλητική συμπεριφορά του δημάρχου απέναντί τους και τη φίμωσή τους από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Εκπρόσωπος της ΤΕΘ στην τουριστική έκθεση της Μόσχας

Εκπρόσωπος της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού,  ο κ. Θέμης Κιλινκαρίδης, στα πλαίσια της προσπάθειας για την τουριστική προβολή του Δήμου Θερμαϊκού, συμμετείχε στη διεθνή τουριστική έκθεση της Μόσχας ΜΙΤΤ που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26/3/2016 και στην οποία συμμετείχαν φορείς πλέον των 50 χωρών.

Ρεσιτάλ υποκρισίας, παραπληροφόρησης αλλά και αδιαφορίας Μαυρομάτη για το προσφυγικό

Πιστός στη λογική του «μακριά από μας, κι όπου θέλει ας είναι», ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, έδωσε ρεσιτάλ φαρισαϊσμού και υποκρισίας το απόγευμα της Τετάρτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, όπου συζητήθηκε το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς όλους τους Δήμους της χώρας για να υποδειχθούν κέντρα φιλοξενίας και μετεγκατάστασης προσφύγων.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Δίκτυο Ανατ. Θεσσαλονίκης: Να διατεθούν οι αχρησιμοποίητες εγκαταστάσεις Θέρμης και Θερμαϊκού για στέγαση προσφύγων

Tο «Δίκτυο Kατοίκων της Aνατολικής Θεσσαλονίκης», σε διακήρυξη, εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στη δημιουργία στρατοπέδου προσφύγων στα Τσαϊρια, την ελώδη περιοχή δίπλα στο ΚΑΠΠΑ και προτείνει την καταγραφή των κατάλληλων εγκαταστάσεων που δεν χρησιμοποιούνται στους δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού και την φιλοξενία εκεί προσφύγων.

Δραματικά περιόρισαν τις δαπάνες τους οι Θεσσαλονικείς

Δραματικά, περιόρισαν τις δαπάνες τους οι 9 στους 10 κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης, (ποσοστό 88,1%), λόγω κρίσης, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) και η εταιρεία ερευνών TOTHEPOINT. Ανάμεσα στις δαπάνες που μείωσαν οι  Θεσσαλονικείς, είναι αυτές που αφορούν ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα τρόφιμα, το ηλεκτρικό ρεύμα ή το νερό η υγεία και η εκπαίδευση.

Η συστηματική φίμωση της αντιπολίτευσης από τη διοίκηση Μαυρομάτη

Τι συμβαίνει στο Δήμο Θερμαϊκού και τι στους άλλους Δήμους
Πουθενά, σε κανέναν άλλο Δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, δεν συμβαίνει αυτό το αίσχος που παρατηρείται στο Δήμο Θερμαϊκού, όπου η διοίκηση Μαυρομάτη φιμώνει συστηματικά την αντιπολίτευση, κυρίως τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού». Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, μετά από ρεπορτάζ στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης για τον τρόπο λειτουργίας των δημοτικών τους συμβουλίων, είναι συντριπτικά.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Τι λένε οι δήμαρχοι Θέρμης και Θερμαϊκού για τα Τσαϊρια

Τα "Τσαϊρια"μεταξύ αεροδρομίου και Περαίας από ψηλά
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αναφορικά με την πρόταση που διατύπωσε το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης για την αξιοποίηση της έκτασης στα Τσαϊρια, στα όρια με τον δήμο Θερμαϊκού, εκτίμησε ότι θα μπορούσε να δοθεί για να αντιμετωπιστεί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με το προσφυγικό ζήτημα.

Τα Τσαΐρια είναι μια λύση, αλλά μια πολύ κακή λύση

του Πάνου Ζέρβα
Ο Δήμος Θέρμης, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε να παραχωρηθεί μια έκταση που του ανήκει, στα «σύνορα» με τον Δήμο Θερμαϊκού (στα Τσαΐρια) ώστε να δημιουργηθεί εκεί καταυλισμός προσφύγων. Ανταποκρίθηκε έτσι στην κυβερνητική πρόταση προς τους Δήμους (16/3/2016) να υποδείξουν χώρους, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες.

Συνεχίζει το ταξίδι το ντοκιμαντέρ «Εγώ... το πρόβλημα»

Το ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Μάρκου «Εγώ... το πρόβλημα» (I... the problem) συνεχίζει το κινηματογραφικό του ταξίδι ανά την Ελλάδα στο πλαίσιο των περιφερειακών προβολών του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ θα παιχτεί:

Σάλος στη Ν.Μηχανιώνα για την αδειοδότηση στο «Νέμο»

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νέα Μηχανιώνα από την προσπάθεια της διοίκησης Μαυρομάτη να αδειοδοτηθεί για να λειτουργήσει ως καφέ-μπαρ, το παροπλισμένο σκάφος «Νέμο», ο ιδιοκτήτης του οποίου, παρότι προσπαθεί να λάβει την απαιτούμενη άδεια εδώ και δέκα χρόνια, δεν το κατορθώνει, καθώς το πλοίο δεν διαθέτει τα απαιτούμενα.

Η πρώϊμη Πρωταπριλιά της διοίκησης Μαυρομάτη !

Για «μεγάλη επιτυχία» και «εντυπωσιακή συμμετοχή  των πολιτών», κάνει λόγο η διοίκηση Μαυρομάτη, σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τις κατ’ ευφημισμό «Δημοτικές Συνελεύσεις» που πραγματοποιήθηκαν στις  Δημοτικές και Τοπικές  Κοινότητες, με το ίδιο σχεδόν πάντοτε κοινό, τους ίδιους «κλακαδόρους» της δημοτικής αρχής.

Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο δήμο Θερμαϊκού

Στην ανακύκλωση Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) και αποβλήτων λαμπτήρων, προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού σε  συνεργασία και με την υποστήριξη της  Εταιρίας «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» .

Μ.Κόλλια-Τσαρουχά: Δεν υπάρχει Μακεδονία εκτός Ελλάδας

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ως απάντηση σε δηλώσεις σχετικά με την ονομασία της πΓΔΜ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τι λέμε για τους πρόσφυγες-Μία ραδιοφωνική συνέντευξη

του Σπύρου Κουζινόπουλου
Σε ραδιοφωνική μας συνέντευξη, το πρωί της Τρίτης, στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά, ρωτηθήκαμε για τη θέση της παράταξής μας, της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», στο ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο δήμο Θερμαϊκού.

Στις 3 Μαίου μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Για την Τρίτη 3 Μαΐου μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου. H απόφαση για τη μεταφορά της αργίας κρίθηκε απαραίτητη, καθώς φέτος η Πρωτομαγιά συμπίπτει με το Πάσχα.
 

"Πράσινο φως" από το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας και Μετεγκατάστασης Προσφύγων

Σχεδόν ομόφωνα, με ψήφους 31 υπέρ και 2 «παρών», το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης, αποφάσισε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ανταποκρινόμενο σε σχετική πρόσκληση του υπουργείου Εσωτερικών, να υποδείξει δύο χώρους στα όρια του Δήμου για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας και Μετεγκατάστασης Προσφύγων: Τον ένα, τα «Τσαϊρια», δίπλα στις κεραίες της ΕΡΤ και τον δεύτερο στην έκταση του πρώην στρατιωτικού αεροδρομίου Σέδες.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Πιάνουν δουλειά οι Μετροπόντικες στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Πιάνουν σήμερα δουλειά οι μετροπόντικες, τα γνωστά θηριώδη μηχανήματα διάνοιξης σηράγγων (IBM), που επιστρέφουν στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, σηματοδοτώντας την επανεκκίνηση των βαρέων κατασκευαστικών εργασιών στο πολύπαθο έργο.

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού

Με 14 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού αυτή την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ώρα 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Λογοθέτου 1, στους Νέους Επιβάτες.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Πρ. Παυλόπουλος: Η ανιδιοτελής προσφορά καταξιώνει όσους ασχολούνται με τα κοινά

Ανιδιοτελής προσφορά και έντιμη πενία, οι τίτλοι τιμής που καταξιώνουν όσους ασχολούνται με τα κοινά, τονίζει σε  μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης  Παυλόπουλος.

Εκλογές στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η Ενότητα», μετά την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση, προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 28, 29, 30, 31 Μάρτη και 1η Απρίλη, στα γραφεία του Συνδέσμου, στο ΕΚΘ. Τις ώρες 09.00 έως 13.00 και 18.00 έως 20.00.

Αξιέπαινη πρωτοβουλία συγκέντρωσης βοήθειας στο Μεσημέρι

Παίρνοντας μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου του Μεσημερίου, η εκκλησιαστική ενορία του Αγ. Παντελεήμονος, ο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Μεσημερίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αργοναύτες», συγκέντρωσαν σημαντικό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο Μίκρας για στήριξη προσφύγων

Αγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων που θα αποτελούνται από δημοτικούς συμβούλους, δημοσιογράφους και βετεράνους καλαθοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες.

Αρχίζουν εκταφές στα κοιμητήρια του δήμου Θερμαϊκού για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του υπερκορεσμού

Οι εκταφές στα νεκροταφεία Ν.Μηχανιώνας, Ν.Επιβατών και Περαίας
Υπερκορεσμός, παρατηρείται και στα οκτώ κοιμητήρια του δήμου Θερμαϊκού, καθώς η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια, αλλά και η απουσία έργων επέκτασης στα υπάρχοντα κοιμητήρια από τη δημοτική αρχή, και δημιουργίας νέων κοιμητηρίων, επέτεινε το πρόβλημα.

Το υψηλό ενοίκιο φέρνει λουκέτο στο ΙΚΑ Καλαμαριάς;

Με κλείσιμο απειλείται το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Καλαμαριάς, λόγω του πολύ υψηλού ενοικίου για το χώρο όπου φιλοξενείται και το οποίο φτάνει τα 4.800 ευρώ το μήνα, γεγονός που οδηγεί τους αρμόδιους της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας  σε διάφορες σκέψεις, μεταξύ των οποίων και για οριστικό κλείσιμο του ιατρείου, που βρίσκεται στην οδό Μεταμορφώσεως 16.

Έκθεση ζωγραφικής Δέσποινας Αγγελοπούλου στο «Remezzo»

Περισσότερους από 140 δικούς της πίνακες ζωγραφικής, θα εκθέσει η  Δέσποινα Αγγελοπούλου στο χώρο εκθέσεων του «REMEZZO»,  στην οδό Πλαστήρα 2, στην Αρετσού της Καλαμαριάς. Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Μαρτίου στις 8μμ. Ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Απριλίου.

To 7ο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής οργανώνει ο ΑΙΑΣ Θερμαϊκού

Πάνω από 152 αθλήτριες, ηλικίας 7 έως και 14 ετών από 20 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα, θα πάρουν μέρος για 7η συνεχόμενη χρονιά στο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διοργανώνει ο «Αίας Θερμαϊκού»  και έχει γίνει  πλέον δεσμός στα δρώμενα της γυμναστικής.