Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

«Παγοδρόμιο» ο δρόμος Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου το πρωί

Ο δρόμος καρμανιόλα Μηχανιώνα-Πλαγιάρι, έκανε και πάλι τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου το «θαύμα» του, καθώς λόγω της πάχνης που είχε πέσει νωρίτερα, αλλά κυρίως της άθλιας κατάστασης του οδοστρώματος, τρεις τουλάχιστον οδηγοί αυτοκινήτων έφυγαν από το δρόμο και βρέθηκαν στα χαντάκια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημίες.

Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κεν. Μακεδονίας

Η δημιουργία 18μελούς Συντονιστικής Επιτροπή Αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Τρίλοφο με τη συμμετοχή 50 εκπροσώπων από διάφορες περιοχές της Κεν. Μακεδονίας.

Η ... δανεική ψήφος της «Συμπολιτείας» στη διοίκηση του Δήμου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», έδειξαν για μία ακόμη φορά με τη στάση τους στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού, το πόσο πολύ νοιάζονται για τον τόπο και πόσο πασχίζουν για την προώθηση και επίλυση των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν το Δήμο, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής του κ.Μαυρομάτη.

H Θεσσαλονίκη της Κατοχής: Έκθεση φωτογραφιών

Οι επισκέπτες του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, θα έχουν τη δυνατότητα από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 12.00 μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθώς και τις Τετάρτες 5 και 26 Απριλίου 2017 να ξεναγηθούν δωρεάν στην περιοδική έκθεση με τίτλο «Στο περιθώριο του πολέμου: Η Θεσσαλονίκη της Κατοχής (1941-1944) μέσα από τη φωτογραφική συλλογή Βύρωνα Μήτου».

Δήμος Θερμαϊκού: Κατέχει επάξια τον τίτλο της «Λακουβούπολης»

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου στην περιοχή του Θερμαϊκού. Και αν ο δήμος Θερμαϊκού διεκδικούσε πριν τον τίτλο της «Λακουβούπολης», το πρόβλημα επιτάθηκε μετά και τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς

Φασιστική επίθεση από «αγνώστους» κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, που βρίσκονται στην οδό Ξενοφώντος, ξήλωσαν την πινακίδα στην πρόσοψη με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν έντυπο υλικό. Εκείνη την ώρα τα γραφεία ήταν κλειστά.

Κοπή Βασιλόπιτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν.Μηχανιώνας

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας, θα πραγματοποιήσει και φέτος την ετήσια εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας. Η κοπή της πίτας, μαζί με την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, θα γίνει τη  Δευτέρα  30 Ιανουαρίου 2017, στις 6:00 μμ, στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας. 

Παρέμβαση στην Εφορία για τα ληξιπρόθεσμα, ζήτησε η «Συμπολιτεία»

Να παρέμβει ο Δήμος Θερμαϊκού στην Εφορία της Καλαμαριάς για να θυμίσει ότι ισχύει η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, για την εξάμηνη, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2017,  αναστολή των ληξιπροθέσμων  οφειλών των πολιτών του Θερμαϊκού στις Δ.Ο.Υ. και τα Ελεγκτικά Κέντρα, ζήτησε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» από τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη.

Πρόταση Ιβάν Σαββίδη για τα Λουτρά Σέδες

Πρόταση στους δημάρχους Θέρμης και Θεσσαλονίκης για την αξιοποίηση των Λουτρών Σέδες, υπέβαλε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, με τη δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου αναψυχής το οποίο θα είναι ανοιχτό για όλους του κατοίκους της πόλης ενώ συγχρόνως θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της.

«Πυρά» του Δημήτρη Ζερβουδάκη κατά του δημάρχου Θερμαϊκού

«Πυρά», εκτόξευσε κατά του δημάρχου Θερμαϊκού ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Ζερβουδάκης, στην παρέμβασης που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, ως εκπρόσωπος των κατοίκων του Μεσημερίου που αντιτίθενται στην κατασκευή Eργοστασίου Επεξεργασίας Λυμάτων στον οικισμό. Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για απουσία ουσιαστικής διαβούλευσης σχετικά με το έργο, αλλά και για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος στο Μεσημέρι, σε βάρος των κατοίκων που αντιτίθενται στο ΕΕΛ, ενώ κάλεσε τη διοίκηση του κ. Μαυρομάτη να πάψει να τραυματίζει τη δημοκρατία.

«Μαγειρέματα» Μαυρομάτη για τον Βιολογικό Μεσημερίου

Απίστευτοι πειραματισμοί και «μαγειρέματα» της διοίκησης Μαυρομάτη πίσω από την πλάτη των κατοίκων του Μεσημερίου και όλου του δήμου Θερμαϊκού, καθώς κυριολεκτικά «στο παραπέντε», μόλις δέκα λεπτά πριν αρχίσει η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, απέστειλαν στους δημοτικούς συμβούλους τον «Προϋπολογισμό μελέτης» για τον περιβόητο Σταθμό Βιολογικού Καθαρισμού, αλλάζοντας ριζικά όλα τα οικονομοτεχνικά στοιχεία του έργου!

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Οργή και αγανάκτηση στο Θερμαϊκό κατά της ΔΕΗ

Οργή και αγανάκτηση στο δήμο Θερμαϊκού για τις συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή από τη ΔΕΗ, γεγονός που προκαλεί τις συνεχείς διαμαρτυρίες των επαγγελματιών αλλά και των άλλων κατοίκων που ζητούν να υπάρξει δυναμική παρέμβαση στο θέμα αυτό από τη δημοτική αρχή.

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού

Στον Νίκο Μπαλάφα το "φλουρί"
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού και θερμές ευχές από τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη και τους επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να είναι το 2017 μία καλύτερη χρονιά για το Δήμο και κυρίως τους δημότες του, αλλά και όλη τη χώρα. Τυχερός της χρονιάς, βρίσκοντας το «φλουρί», ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπαλάφας που δέχτηκε τα συγχαρητήρια του δημάρχου και των 33 μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ειδυλιακή, κατά Μαυρομάτη, η εικόνα του Θερμαϊκού στον χιονιά

Ένας ακόμη "ανοιχτός" κατά τον κ.Μαυρομάτη δρόμος, από τους πλέον κεντρικούς της Ν.Μηχανιώνας
Περίπου ως…. ειδυλιακή, εμφάνισε την εικόνα του δήμου Θερμαϊκού τις ημέρες της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης. Και υποτιμώντας κραυγαλέα τη νοημοσύνη των εκατοντάδων και χιλιάδων πολιτών που ταλαιπωρήθηκαν εξ αιτίας της αδράνειας που επέδειξε η διοίκησή του τις πρώτες τουλάχιστον ώρες της χιονόπτωσης, τα ξημερώματα της 10ης Ιανουαρίου, ισχυρίστηκε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, ότι όλα λειτούργησαν.. ρολόϊ.

Εθνικό Κολυμβητήριο: Χωρίς άδεια και σε ... ξένο οικόπεδο!!

Χωρίς οικοδομική άδεια και μάλιστα σε … ξένο οικόπεδο, λειτουργεί το Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο  υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά αναφορικά με τα κολυμβητήρια της πόλης και το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη έμεινε χωρίς κλειστές πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Ομιλία για το Αγγελοχώρι

Ομιλία με θέμα «Αγγελοχώρι, από το χθες στο σήμερα, μια ιστορική αναδρομή», με τον Ιστορικό συγγραφέα Θάνο Κουμπαρούλη,  οργανώνουν ο δήμος Θερμαϊκού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ αυτή την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις  6 το απόγευμα, στο ΚΑΠΗ
Αγγελοχωρίου.

Η Ελλάδα 3η πιο ακριβή χώρα στην τιμή της βενζίνης

H Ελλάδα κατέχει την τρίτη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ακριβότερη τιμή βενζίνης, μετά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του καυσίμου, που τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου. 

Στάση εργασίας σήμερα στους Δήμους όλης της χώρας

Κλειστός θα παραμείνει ο δήμος Θερμαϊκού όπως και οι άλλοι Δήμοι όλης της χώρας λόγω της πανελλαδικής στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα, από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αρχίζει η πληρωμή προνοιακών επιδομάτων

Αρχίζει σήμερα Τετάρτη  η καταβολή από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016.

Σοβαρά εκτεθιμένη η διοίκηση του ΦΑΔΣΑ για το θέμα των συμβασιούχων

Την έντονη διαμαρτυρία για την απόφαση της διοίκησης του ΦΟΔΣΑ κεντρικής Μακεδονίας να προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να γνωμοδοτήσει υπέρ της απόλυσης 72 εργαζομένων στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Απόβλητων, διατυπώνει με αίτηση προς τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλη Γεράνη, το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Φορέα, Μανώλης Λαμτζίδης.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού στο 2017

Την πρώτη συνεδρίαση στο 2017, πραγματοποιεί το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού σήμερα Τετάρτη και ώρα 4 μ..μ., με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων τα μισά, αφορούν στην κατασκευή πολυδάπανου σταθμού  βιολογικού καθαρισμού στο Μεσημέρι, για το οποίο υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από μερίδα των κατοίκων.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σε κατάσταση συσκότισης μεγάλο τμήμα του δήμου Θερμαϊκού

Κατάσταση πλήρους συσκότισης, επικρατεί όλη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη σεω ένα πολύ μεγάλο τμήμα του δήμου Θερμαϊκού, από τους Νέους Επιβάτες μέχρι τη Νέα Μηχανιώνα, με συνέπεια να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι στους δρόμους δεδομένου ότι ο δημοτικός φωτισμός των δρόμων στο σύνολό του βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Συνέλευση ΡΕΚΚ: «Καλύτερα, δε γινόταν!»

Με τη φράση «Καλύτερα, δε γινόταν!», αποτίμησαν την μέχρι τώρα δραστηριότητα της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, που μετείχαν στη συνέλευση της, η οποία έγινε την Κυριακή, στο «Θεατράκι της Οδού Χηλής».

Προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση του δήμου Δέλτα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ), ενημερώνει ότι τα προβλήματα από τον παγετό των προηγούμενων ημερών δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι διακοπές υδροδότησης.

Προμήθεια 10 τόνων αλατιού από το Δήμο Θερμαϊκού

Αλατοσωρός στις αλυκές Αγγελοχωρίου
Την προμήθεια 10 τόνων αλατιού από τις Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. του Αγγελοχωρίου, αποφάσισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, με ανάρτηση της απόφασής του στη «Διαύγεια».

Συστήματα για ηλιακά αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί 1 από τα 3 σύγχρονα κέντρα παραγωγής εύκαμπτων οργανικών ηλεκτρονικών της Ευρώπης, μέσω του προγράμματος «Smartonics» που τελικό στόχο έχει την ενσωμάτωση εκτυπωμένων εύκαμπτων οργανικών φωτοβολταϊκών συστημάτων τέταρτης γενιάς στην οροφή αυτοκινήτων, ώστε να λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.

Κλοπή σε βιβλιοπωλείο στο Πλαγιάρι

Άγνωστοι, μπήκαν παράνομα χθες το βράδυ στο βιβλιοπωλείο που διατηρεί στην περιοχή του Πλαγιαρίου ένας 34χρονος  και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Τιμή στη μνήμη των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από την ΚΟΘ

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης τιμά τη μνήμη των Θεσσαλονικέων Εβραίων που έχασαν τη ζωή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με μία ιστορική συναυλία στο Μόναχο, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, με πόρους του Ελληνογερμανικού ταμείου για το μέλλον.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ στερείται προσωπικού. Που πηγαίνουν οι συνδρομές;

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ), Σταύρος Ζαμπέτογλου σε εισήγησή του που κατατέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς, «ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ στερείται μόνιμου προσωπικού με οποιαδήποτε σχέση εργασίας». Η δήλωση αυτή περιλαμβάνονταν σε αίτημα για τη διάθεση υπαλλήλων του δήμου Καλαμαριάς, για τη στελέχωση επιτροπών του Συνδέσμου.

Μείωση τιμολογίων λόγω κακοκαιρίας πρότεινε ο Αβραμόπουλος

Τη μείωση των τιμολογίων σε ΕΥΑΘ, φυσικό αέριο και ΔΕΗ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που υπήρξαν, πρότεινε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος,  κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του σώματος.

Κανονικά λειτουργούν πλέον τα σχολεία στο δήμο Θερμαϊκού

Κανονικά λειτούργησαν Δευτέρα τα σχολεία του δήμου Θερμαϊκού επανερχόμενα πλέον στην κανονικότητα και στη ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Μόνη εξαίρεση αποτέλεσε το ΕΠΑΛ Επανομής, που θα μείνει και αύριο Τρίτη κλειστό, καθώς η εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε στα υδραυλικά του σχολείου, απαιτεί ακόμη μία ημέρα εργασιών.

Χιονόπτωση: Χωρίς καμία προετοιμασία η διοίκηση Μαυρομάτη

Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» επισημαίνει με ανακοίνωσή της την πλήρη ανυπαρξία, από το δήμο Θερμαϊκού, οποιουδήποτε σχεδίου αντιμετώπισης της τελευταίας κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή προετοιμασία τόσο όσον αφορά την προετοιμασία του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου, όπως επίσης τη συντήρηση και προετοιμασία των απαιτούμενων μηχανημάτων αλλά και την προμήθεια του κατάλληλου υλικού.

Απόλυση εφοριακών της Θεσσαλονίκης που πήραν «φακελάκι»

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με δύο αποφάσεις του επικύρωσε την απόλυση δυο εφοριακών υπαλλήλων οι οποίοι ζήτησαν και πήραν από εταιρεία πετρελαιοειδών της Θεσσαλονίκης φακελάκι 30.000 ευρώ, προκειμένου να επιστραφεί στην εταιρεία Φ.Π.Α. που ζητούσε με αίτησή της.

Χιονίζει από το πρωί στα ορεινά της Θεσσαλονίκης

Νέες χιονοπτώσεις, σημειώνονται από το πρωί στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης και κυρίως σε Ασβεστοχώρι, Χορτιάτη και Φίλυρο, ενώ λιγότερο ήταν το χιόνι που έπεσε στο  Πανόραμα  και στο Ωραιόκαστρο.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Λειψυδρία: Πρωτοβουλία πολιτών Θερμαϊκού για υποβολή μηνύσεων

Ενώ την ίδια ώρα σιωπούν ένοχα δήμος και ΔΕΥΑΘ
Πρωτοβουλία για αντίδραση στο θέμα της λειψυδρίας που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες τις περισσότερες περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, ανέλαβαν δημότες, που συγκεντρώνουν υπογραφές για την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, καθώς θεωρούν ότι η ΔΕΥΑΘ δεν αντέδρασε έτσι όπως όφειλε να πράξει για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον παγετό στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

EMY: Επιδείνωση καιρού από τη νύχτα

Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα τη νύχτα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, τα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και από αύριο και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας προβλέπει η ΕΜΥ. 

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στο Θερμαϊκό και τους άλλους Δήμους της Θεσσαλονίκης

Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο Δευτέρα όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Θερμαϊκού, όπως δήλωσε στο «Φάρο του Θερμαϊκού» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Θοδωρής Τζέκος. Διευκρινίζοντας ότι αν εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι αύριο πρωί κάποια προβλήματα θέρμανσης ή ύδρευσης σε ορισμένα σχολεία, τότε αυτά θα αντιμετωπιστούν επί τόπου  με καθυστέρηση στην ώρα έναρξης ή αναβολή.

Έξι χρόνια χωρίς τον Τάκη Βαρβιτσιώτη

του Σπύρου Κουζινόπουλου
Συμπληρώνονται σε λίγο, την 1η Φεβρουαρίου, έξι χρόνια από την απώλεια του Τάκη Βαρβιτσιώτη (1916-2011), ενός από τους  τελευταίους μεγάλους ποιητές της Θεσσαλονίκης, που υπήρξε για εμάς όχι μόνο καλός φίλος και δάσκαλος, αλλά και σύντροφος στους δύσκολους καιρούς της δικτατορίας.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση θα γίνει, όπως πάντα στο Συνεδριακό Κέντρο του Κτηρίου των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Πλατείας Σκρα, στην οδό Καραμαούνα αρ.1

Δύο δημόσιοι φορείς για τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης

Δύο δημόσιοι φορείς θα δημιουργηθούν για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μετά από τη συνάντηση που είχε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο Κορδελιού- Ευόσμου με δημάρχους του νομού, μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).