Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας από το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Τριάδας


Μία σημαντική πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας της ανατολικής Τουρκίας και της Συρίας, που δοκιμάζονται φοβερά τούτες τις μέρες μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, ανέλαβε και υλοποιεί ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας, απευθύνοντας έκκληση προς όλους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου με τα είδη που απαιτείται να προσφερθούν και το σημείο συγκέντρωσης της βοήθειας, έχει ως εξής:

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας ,μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους λαούς και τις γυναίκες της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους και χιλιάδες χωρίς στέγη, τροφή και περίθαλψη. Δυναμώνουμε τη πάλη ενάντια στην πολιτική που αφήνει τους λαούς μας απροστάτευτους και από τις φυσικές καταστροφές.


Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των θυμάτων στην Τουρκία και τη Συρία σε συνεργασία με τα εργατικά σωματεία. Συγκεκριμένα:

-Κουβέρτες

-Γάλα σε σκόνη

-Πάνες ενηλίκων/μωρών,

-Σερβιέτες

-Απορρυπαντικά ρούχων

-Ορούς

-Γάζες

-Χανζαπλάστ

-Είδη ατομικής υγιεινής

Σημείο και ώρες παράδοσης υλικών : Κοινοτικό Κατάστημα Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού , Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ,ώρες 11.00 π.μ.- 12.00 και Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ώρες 5.00 μ.μ.-7.00 μ.μ

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2392075966-6947525949

Το ΔΣ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.