Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ στην επιχείρηση καθαρισμού του κάμπινγκ


Εκτενή δημοσιότητα δόθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κυρίως τα ηλεκτρονικά, στην επιχείρηση καθαρισμού του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης που οργάνωσε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ". Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα στην έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα VORIA που έγραψε σχετικά: 


"Μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών σύλλεξε από το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης η επιτροπή πρωτοβουλίας πολιτών Θερμαϊκού «Σώστε το Κάμπινγκ», με τη συμμετοχή αρκετών πολιτών που ανταποκρίθηκαν κάλεσμα που είχε απευθύνει τις προηγούμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν 48 μεγάλες σακούλες ενώ γινόταν και σχετική διαλογή τους, ώστε να ξεχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά. Συνολικά συλλέχθηκαν 23 μεγάλες μπλε σακούλες για ανακύκλωση και 25 μαύρες σακούλες με κοινά απορρίμματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπή πρωτοβουλίας πολιτών Θερμαϊκού «Σώστε το Κάμπινγκ», στον χώρο παραμένουν ακόμη μεγάλες ποσότητες από ογκώδη υλικά, μπάζα, αλουμίνια μέχρι παλιά έπιπλα και... βιβλία.

Όπως δήλωσαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, Θοδωρής Τζέκος και Γιώργος Χατζηβαλάσης που προσήλθαν στον χώρο του κάμπινγκ εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στη δράση αλλά και μετέχοντας ενεργά στην επιχείρηση καθαρισμού, θα τεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να να αποστείλει ο δήμος Θερμαϊκού μηχανήματα καθαρισμού προκειμένου να καθαριστεί πλήρως ο χώρος του κάμπινγκ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της επιτροπής.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-mazepsan-48-sakoules-me-skoupidia-apo-to-kampingk-tis-agias-triadas-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.