Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι ..... μη λακκούβες στο δήμο Θερμαϊκού !

Επιχείρησε να αμφισβητήσει ο αντιδήμαρχος «Καθημερινότητας» κ. Γ. Φεστερίδης την καταγγελία που διατύπωσε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», ότι έτσι όπως έγινε πρόχειρα και βιαστικά το μπάλωμα σε λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους διάφορων περιοχών του Δήμου, μόνο με αμμοχάλικο και λίγη υγρή πίσσα, αυτές άνοιξαν εκ νέου μέσα σε μία εβδομάδα με την τελευταία βροχή.

-«Που τις είδες τις λακκούβες; Που ζεις;» ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο αρμόδιος για τις λακκούβες αντιδήμαρχος τον Σπύρο Κουζινόπουλο με ύφος αστυνομικού ανακριτή.
-«Μόλις τελειώσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να πάμε μαζί για να δούμε τις λακκούβες», απάντησε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» στον κ. Φεστερίδη. Κι εκείνος, αν και αποδέχθηκε την πρόταση, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα στο τέλος της συνεδρίασης…..
Συνδημότης που άκουσε το σχετικό περιστατικό από τη μετάδοση της συνεδρίασης, μέσω Ίντερνετ, έσπευσε να μας στείλει μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες προς… επιβεβαίωση των ισχυρισμών του αντιδημάρχου.
Όπως σημειώναμε χαρακτηριστικά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είναι τόσα πολλά τα περιστατικά από τις ζημιές που παθαίνουν αυτοκίνητα συνδημοτών από τις πάμπολλες λακκούβες, ώστε διαρκώς κατατίθενται προσφυγές στο δήμο Θερμαϊκού από κατοίκους που ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητά τους από τέτοιες λακκούβες (λάστιχα, ζάντες, αμορτισέρ κλπ).

Σχετικά, μπορεί να δει κανείς ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.