Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Επιτέλους: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος Επανομής-Μηχανιώνας

Ολοκληρώθηκε επιτέλους, μετά από δύο περίπου χρόνια καθυστέρησης, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Επανομής-Μηχανιώνας μέσω Πάλιουρας, που είχε καταντήσει πονοκέφαλος όχι μόνο για τους κατοίκους των οικισμών της περιοχής, αλλά και για όσους ήθελαν να κατευθυνθούν από τη Νέα Μηχανιώνα στην Επανομή παραλιακά, κάνοντας λιγότερα χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι τη διετία αυτή, ήταν δεκάδες οι πολίτες που υπέβαλαν αιτήσεις στην οικονομική υπηρεσία του δήμου Θερμαϊκού, διεκδικώντας αποζημιώσεις εκατοντάδων ευρώ, για τις ζημιές που είχαν υποστεί τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους από τον κατεστραμμένο λόγω της διέλευσης από εκεί του αποχετευτικού αγωγού, δρόμου. Ενώ ο εργολάβος του έργου της αποχέτευσης, ήταν «εξαφανισμένος» για αρκετό καιρό, λόγω των οικονομικών διαφορών που είχε με τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού.
Για τον απαράδεκτο αυτό δρόμο, ο «Φάρος του Θερμαϊκού» δημοσίευσε αλλεπάλληλα ρεπορτάζ, χαρακτηρίζοντας το θέμα ως «μνημείο ανευθυνότητας», δεδομένου ότι από τις αρχές της περασμένης άνοιξης η διοίκηση του δήμου διαβεβαίωνε ότι «από Δευτέρα αρχίσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης» κι αυτά παρέμειναν στα χαρτιά και τις υποσχέσεις.
Σημειώνεται ότι για την άθλια κατάσταση του δρόμου είχαν αγανακτήσει ακόμη και οι αρμόδιοι του ΟΑΣΘ, που έφτασαν στο σημείο το περασμένο καλοκαίρι να τροποποιήσουν το δρομολόγιο της Γραμμής Νο: 69Β ΙΚΕΑ - ΕΠΑΝΟΜΗ – ΠΑΛΙΟΥΡΑ. 
Την ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, έκανε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης στη χτεσινοβραδινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας ότι η επισκευή του δρόμου θα βοηθήσει πάρα πολύ όχι μόνο την επικοινωνία μεταξύ των δύο βασικών κέντρων του Δήμου, αλλά και την καλύτερη εικόνα της περιοχής που τους καλοκαιρινούς μήνες γνωρίζει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Για τα προβλήματα που δημιουργούνταν από τον άθλιο μέχρι προχτές δρόμο Επανομής-Μηχανιώνας, διαβάστε εδώ μερικά ενδεικτικά μας δημοσιεύματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.