Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού

Πολύς κόσμος, παρακολούθησε την ανοιχτή εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας,  όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού.

Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν μεγάλη, καθώς από πολύ νωρίς η αυλή του σχολείου είχε γεμίσει. 
Στη σύντομη ομιλία του ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, υπογράμμισε με έμφαση ότι "όλοι μαζί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση αγαπημένοι, θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα από τη ζωή μας, προκειμένου να πετύχουμε το έργο που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του λαού μας. Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο "που με την προσφορά του έφερε το Δήμο μας μέχρι εδώ", όπως είπε. Κατέληξε δε με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει πνεύμα συνεργασίας στο δημοτικό συμβούλιο "για να πετύχουμε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα".
Σύντομη ομιλία απηύθυναν στη συνέχεια ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Ενώ στην ορκωμοσία βρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας αλλά και ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.