Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Σκληρή επίθεση της Π.Πασχαλίδου στον Θ.Τζέκο για το θέμα του κάμπινγκ

Σκληρή επίθεση στον δήμαρχο Θερμαϊκού Θεόδωρο Τζέκο, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό για την αλλαγή της στάσης του στο θέμα της τσιμεντοποίησης του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας εξαπέλυσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Όλοι Μαζί", Πάττη Πασχαλίδου, θεωρώντας ότι ακολουθεί την καταστροφική πολιτική του κ. Τσαμασλή στο θέμα αυτό και την υποταγή στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Πασχαλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό για το κάμπινγκ έχει ως εξής:

ΟΤΑΝ  ΤΟ  ΝΕΟ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ  ΤΟ   ΠΑΛΙΟ

🗣️Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε στους δημότες μας ο νεοεκλεγής Δήμαρχος  κ. Θόδωρος Τζέκος.  Προεκλογικά ο λαλίστατος  κ. Τζέκος όχι μόνο συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των πολιτών ενάντια στη λαθεμένη και καταστροφική, όπως την αποκαλούσε, απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά πρωτοστατούσε, σήκωνε το λάβαρο της επανάστασης. 

📩Αφού όμως, εκλέχθηκε, πλέον δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Τι κάνει; Ακριβώς όπως ο προκάτοχός του κ. Τσαμασλής, υποστηρίζει πλέον την επένδυση και το διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ!  Σε δηλώσεις του, αλλά και με τη στάση του, τονίζει ότι ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ είναι μια θετική εξέλιξη.

➡️Ο κ. Τζέκος εκπροσωπώντας το δήθεν νέο, έπεισε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας να τον ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή έναντι του κ. Τσαμασλή.  «Προσπεράστε τους», έλεγε τον κόσμο για να τον πείσει. 

📍Αφού τον ευνοούσαν οι συγκυρίες, ο κ. Τζεκος πολιτεύτηκε όσον αφορά το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας με λαϊκισμό.

⁉️Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κάποιος την τακτική του, που ενώ γνώριζε ότι δεν αλλάζει κάτι, αφού η αρμοδιότητα είναι στο ΤΑΙΠΕΔ, αυτός έκανε λόγο για καταστροφικό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ με υπερτσιμεντροποίηση, και υποσχόταν δυναμικές κινητοποιήσεις, αλλαγή του αντικειμένου και να αξιοποιηθεί ως κάμπινγκ.

‼️Όταν όμως βγήκε δήμαρχος, οι δυναμικές του κινητοποιήσεις περιορίστηκαν στην επίσκεψη στο ΤΑΙΠΕΔ μαζί με τον γενικό του γραμματέα κ. Ισαάκ Ξανθόπουλο και τις φωτογραφίες που έβγαλαν κοιτώντας τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ, αυτά που θεωρούσε καταστρφοφικά προεκλογικά. Την επίσκεψη μάλιστα τη μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης, και τη δημοσιοποίησε παντού. 

📌Ο κ. Τζέκος είναι λίγους μήνες δήμαρχος, αλλά δυστυχώς σε ένα τόσο σημαντικό για την ανάπτυξη του τόπου μας θέμα, αποδείχτηκε λαϊκιστής. Εκτός αν στο μεσοδιάστημα κάτι άλλο έγινε και για άλλους λόγους ενστερνίστηκε τις θέσεις του ΤΑΙΠΕΔ και του κ. Τσαμασλή. Το «προσπεράστε τους»,  αντικαταστάθηκε από το «θετική εξέλιξη για τον τόπο» και τις φωτογραφίες στο ΤΑΙΠΕΔ, όπως ακριβώς έκανε και ο κ. Τσαμασλής. 

🖇️Σε κάθε περίπτωση το νέο, όπως θέλει να αυτοαποκαλείται  ο κ. Τζέκος, αντιγράφει το παλιό.  Ελπίζουμε για το καλό του τόπου μας, το νέο να μην αποδειχθεί πιο «παλιό» από το παλιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.