Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Όταν πάει σύννεφο το Klopi-paste από "νεωτεριστές"

Οι απίθανοι… «νεωτεριστές» που χωρίς τσίπα προχώρησαν στην υφαρπαγή του τίτλου μας, προκαλώντας σύγχυση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης στην περιοχή, επιδίδονται τώρα με περίσσιο θράσος και σε αντιγραφή των ειδήσεων του «Φάρου του Θερμαϊκού», καθώς φαίνεται ότι έχουν στο αίμα τους το …klopi-paste. Κι αυτό την ώρα που ανερυθρίαστα μας κατηγορούν για..  «απαρχαιωμένες αντιλήψεις».
Κάνοντας τα αποκαλυπτήρια των …. «μοντέρνων» αντιλήψεων από τις οποίες διαπνέονται οι υπεύθυνοι της «αντικειμενικής φωνής του Θερμαϊκού», όπως αυτοπλασσάρονται, παραθέτουμε στη συνέχεια δύο αποσπάσματα από ένα δικό μας ρεπορτάζ, που δημοσιεύθηκε στον «Φάρο του Θερμαϊκού» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, πριν δηλαδή πέντε ημέρες, υπό τον τίτλο «Οργή στη Ν.Μηχανιώνα για τους Χούλιγκανς» και ένα κείμενο που καταχωρήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο ψευδεπίγραφο Site, με τίτλο «Στα ίχνη των δραστών του ΟΑΣΘ». Το δικό μας δημοσίευμα είναι με πλάγια μαύρα γράμματα, και το άλλο κείμενο, όπως δημοσιεύθηκε στο ψευδεπίγραφο site με κόκκινα γράμματα.
Οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

Τι έγραψε ο «Φάρος του Θερμαϊκού
Πιστεύεται ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία νεαρών που στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου πετροβόλησαν το κτίριο του Δημαρχείου της Νέας Μηχανιώνας, σπάζοντας όλους τους υαλοπίνακες της πρόσοψης, αλλά και πριν τρεις μήνες, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο κτιριακό συγκρότημα των Γυμνασίων της πόλης.

Οι αντιγραφείς μας:
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία νεαρών που στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου λιθοβόλησαν το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου της Νέας Μηχανιώνας, σπάζοντας όλους τους υαλοπίνακες της πρόσοψης, αλλά και πριν τρεις μήνες, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο κτιριακό συγκρότημα των Γυμνασίων του Δήμου.

Υ.Γ. Το λογαριασμό για τη χρησιμοποίηση από τους ψευδεπίγραφους των αποκλειστικών φωτογραφιών του «Φάρου του Θερμαϊκού» με την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που αυθαίρετα χρησιμοποίησαν στο κείμενό τους «Τριγμοί στην παράταξη Αλεξανδρή», θα τους τον στείλουμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.