Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Π.Ψωμιάδης: Κατά των κομμάτων του μνημονίου

Kατά των κομμάτων που, όπως είπε, συντάσσονται με το μνημόνιο, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στη Νέα Δημοκρατία, τάχθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά την πρώτη γενική συνέλευση του ομίλου πολιτικού προβληματισμού, «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», που ο ίδιος ίδρυσε. Εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι «η Ελλάδα έχει σήμερα ανάγκη από μια πατριωτική πολιτική».

 «Θεωρούσα και θεωρώ ότι υπήρχαν και υπάρχουν και άλλες λύσεις, διότι δεν είναι δυνατόν δύο χρόνια, με τέτοιες θυσίες του ελληνικού λαού να αυξάνεται το χρέος, να αυξάνεται η ανεργία, να μπαίνουν λουκέτα σε επιχειρήσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν υγιείς», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, ενώ επανέλαβε ότι το δίκτυο «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» δεν είναι κόμμα. «Επειδή βρισκόμαστε μόλις 1,5 εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές, που είναι ίσως οι πιο καθοριστικές για τον τόπο τα τελευταία 30 χρόνια, θέλω να επαναλάβω για μία ακόμη φορά. Το Δίκτυο αυτό δεν είναι κόμμα. Θα μπορούσε η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. να είναι σήμερα κόμμα. Το αύριο δεν το γνωρίζει κανείς», επισήμανε, ενώ χαρακτήρισε «άδικη την ταλαιπωρία που υφίσταται», εξαιτίας της παραπομπής και καταδίκης του από τα ποινικά δικαστήρια, για τις υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων, στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε ο κ. Ψωμιάδης, το δίκτυο «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» συγκροτείται από πολίτες που θέλουν να «έχουν φωνή καθαρή και εναλλακτική σε θέματα που αφορούν στην Ελλάδα, στην Ορθοδοξία και στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.