Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Την Κυριακή οι κολυμβητικοί αγώνες Thermaikos Open Water

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού και ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού Κ.Α.Ο.Θ. διοργανώνουν για έκτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ανοιχτής θάλασσας Thermaikos Open Water. Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου στην παραλία μπροστά από τα ΚΑΑΥ Αγ. Τριάδας.

Προσκεκλημένα τιμώμενα πρόσωπα του Thermaikos Open Water 2018 είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης - Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης, η Κέλλυ Αραούζου – Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης και ο Νίκος Γέμελος – Προπονητής Κολύμβησης και προπονητής των ανωτέρω.
Δυναμικό παρόν δίνουν κάθε χρόνο σωματεία της Θεσσαλονίκης Άρης, Ηρακλής, ΠΑΟΚ ΕΑΤΕΚ, Α.Σ. Νεάπολης, Ο.Φ.Θ. Οξυγόνο Νεάπολης, ΧΑΝΘ και σωματεία της Αθήνας και της Περιφέρειας όπως Νηρέας Βέροιας, Αθλητική Ακαδημία Νάουσας, Δελφίνια Πτολεμαΐδας, ΟΘΑΚ Καβάλας, Ν.Ο. Μακεδονίας κα.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FINA για αγώνες ανοιχτής θάλασσας..
Το σημείο εκκίνησης των αγώνων είναι η παραλία της Αγίας Τριάδας, μπροστά στα ΚΑΑΥ. Η θαλάσσια διαδρομή θα είναι παράλληλη με την ακτογραμμή και θα έχει κατεύθυνση δυτικά, με εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο. Η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη από μεγάλες εμφανείς σημαδούρες. Την ασφάλεια των αθλητών θα επιβλέπουν πέντε ταχύπλοα σκάφη με παρουσία ναυαγοσωστών, ιατρού και δύο ομάδων διάσωσης πλήρως εξοπλισμένες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Σε όλους τους κολυμβητές που θα ολοκληρώσουν το αγώνισμα θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Στους πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθεί κύπελλο, αναμνηστικό δίπλωμα και δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.