Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Καλό σου ταξίδι Βασίλη Ξύδη

Ύστατος χαιρετισμός και από εμάς σε έναν εξαίρετος αγωνιστή της ζωής και των προσπαθειών για έναν καλύτερο δήμο Θερμαϊκού, το φίλο και συναγωνιστή Βασίλη Ξύδη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 χρόνων, αφήνοντας απαρηγόρητους τη σύζυγό του Μαρία, το γιο του Δημήτρη και όλους όσους τον γνώρισαν και εκτίμησαν την καλωσύνη και την ανθρωπιά του.

Ο Βασίλης Ξύδης, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 1956, τελείωσε το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε στη συνέχεια στον "Ευκλείδη" και αργότερα εργάστηκε ως ταχυδρομικός υπάλληλος στα ΕΛΤΑ από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Όλη του η ζωή ήταν μια ατελείωτη προσφορά προς τους συνανθρώπους του, υπήρξε από τα πιο δραστήρια μέλη της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού", της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού" και ένας από τους εμπνευστές της "Αγοράς χωρίς μεσάζοντες" που γίνεται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα στο πάρκο των Νέων Επιβατών.
 Όσοι τον γνώρισαν, είχαν να λένε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά που τον διέκριναν, περιγράφοντάς τον ως τον Βασίλη τον χαμογελαστό, τον αισιόδοξο τον καλοσυνάτο, τον καλός οικογενειάρχη, τον ενεργό συνάνθρωπό μας, τον ταχυδρόμο της καρδιάς μας.
Στη "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" όπου συνεργαστήκαμε, προσφέροντας πάρα πολλά κι αυτός, και η Μαρία και ο Δημήτρης του, δούλεψε όσο μπορούσε για να γίνει καλύτερος ο Δήμος Θερμαϊκού, για να ανακουφιστούν οι δημότες του από τα προβλήματα που τους ταλανίζουν. Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.