Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

"Οχι στα σχέδια τσιμεντοποίησης του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς"

"Κόντρα στην βούληση του Δήμου και των κατοίκων της Καλαμαριάς προχωρούν μέσω της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων   που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ στην  τσιμεντοποίηση του παραλιακού μετώπου" Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην Εγνατία TV.

Όπως είπε: "Ο Δήμος Καλαμαριάς, η πλειοψηφία των Βουλευτών (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης)  που προσκλήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση τους στη  συγκεκριμένη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, τονίζοντας πως πρέπει  να επιστραφεί ως απαράδεκτη. 
Οφείλει όμως και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας να πάρει καθαρή και σαφή θέση. 
Σχεδόν κάθε μέρα αυτή η κυβέρνηση με τα νομοθετήματα και τις αποφάσεις της δείχνει  ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κάνει «δουλίτσες» με φίλους και ημετέρους.
Είναι η κυβέρνηση που προχωρά με σκανδαλώδη τρόπο στην ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς, περνάει διατάξεις για να απαλλάσσονται τα τραπεζικά στελέχη, παραδίδει τη Χαλκιδική στα χέρια της Ελληνικός Χρυσός, εκμεταλλευόμενη και τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.
Επιστρατεύει ιδιώτες γιατρούς αλλά την ίδια ώρα χαϊδεύει τους κλινικάρχες.
Ακόμη το σωστό μέτρο των δωρεάν τεστ, το οποίο είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ πριν από 11 μήνες, το ανακοίνωσαν χωρίς να έχουν κανένα σχεδιασμό και εν αγνοία των φαρμακοποιών.
Ένας γιατρός του ΑΧΕΠΑ, ο Θανάσης Σιούλης, θα βρεθεί κατηγορούμενος γιατί έκανε απλά τη δουλειά του και με στοιχεία αναφέρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη δραματική κατάσταση που βρισκόταν το νοσοκομείο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.