Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Έκθεση φωτογραφίας μαθητών 40 σχολείων Ανατ. Θεσσαλονίκης

Τo Γραφείo Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με 40 σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ είχαν μία αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση των δράσεων του τοπικού θεματικού δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!», στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης (Γ. Βαφόπουλου 3, τηλ. 2310 424 132).
Την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 19.00 στον 5ο όροφο του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας και των δράσεων των μαθητών. Σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου, 9.00-13.00 θα παρουσιαστούν οι δράσεις από τις περιβαλλοντικές ομάδες στον 4ο όροφο του Βαφοπουλείου.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του δικτύου «Κλικ, προστάτευσέ το!», οι μαθητές κάθε σχολείου αποφάσισαν τι θα ήθελαν να προστατεύσουν στην πόλη τους ή την περιοχή τους, το φωτογράφισαν και ανέλαβαν δράση. Η ποικιλία θεμάτων που προέκυψαν, η διαφορετική οπτική των μαθητών και οι πρωτότυπες δράσεις κάθε σχολείου αποτυπώνονται στην έκθεση (6-13/5) και θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που διοργανώνεται γι' αυτό τον σκοπό (12/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.