Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Αναβλήθηκε για τις 26-4-2018 η δίκη των επτά Επανομιτών

Τα ονόματα των επτά Επανομιτών όπως ήταν αναρτημένα στο πινάκιο του Δικαστηρίου
Αναβλήθηκε για μετά από πέντε μήνες και συγκεκριμένα για τις 26 Απριλίου 2018, η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης των επτά αγωνιστών κατοίκων της Επανομής, μελών της «Κίνησης Πολιτών Επανομής» που επρόκειτο να δικαστούν κατηγορούμενοι για «παρεμπόδιση διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα» και συγκεκριμένα γιατί τον Ιανουάριο του 2014, είχαν αναρτήσει πανό στο γήπεδο της Αναγέννησης Επανομής, διαμαρτυρόμενοι για την τοποθέτηση γιγαντοκεραίας κινητής τηλεφωνίας εντός του γηπέδου.  

Η αναβολή εκδίκασης της συγκεκριμένης υπόθεσης, που είχε αριθμό 22 στο πινάκιο, κρίθηκε αναγκαία από την πρόεδρο του δικαστηρίου, καθώς λόγω της μακράς διάρκειας των προηγούμενων υποθέσεων, είχε παρέλθει η ώρα.

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης είχαν σπεύσει από το πρωί για να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος και Θοδωρής Τζίνας, η τοπική σύμβουλος Ν.Μηχανιώνας, Τούλα Πορίδου, ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού  Γιάννης Αλεξανδρής, η τέως βουλευτής της ΛΑΕ, Λίτσα Αμανατίδου, καθώς επίσης εκπρόσωποι του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη, του ΣΥΡΙΖΑ, της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.