Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Εικόνες ντροπής σε παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα Ν.Ρυσίου-Αγγελοχωρίου

Εικόνες ντροπής, σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, στο γήπεδο του Νέου Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη, με τους γονείς των μικρών αθλητών, δίνοντας το ... καλό παράδειγμα στα παιδιά τους, να αλληλοδέρνονται.

Μετά το τέλος του αγώνα, μεταξύ των ομάδων του Νέου Ρυσίου και του Αγγελοχωρίου υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ γονέων, ενώ μερικοί από αυτούς πιάστηκαν στα χέρια. Στο περιστατικό συμμετείχαν και παράγοντες των ομάδων με την ένταση να μεταφέρεται λίγο αργότερα και στο πάρκινγκ του γηπέδου.
Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί που έδωσαν τέλος στην ένταση, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν και προσαγωγές ατόμων. Το όλο περιστατικό διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ σημειώθηκαν και προσαγωγές.
Για ακόμη μια φορά, γονείς "οπαδοί" έδωσαν το χειρότερο παράδειγμα στα παιδιά τους.
Το ΔΣ της Αναγέννησης Ρυσίου εξέδωσε στη συνέχεια και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Ως ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου καταδικάζουμε τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο γήπεδο μας σε αγώνα του παιδικού τμήματος. Η βία δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και στο ταυτόχρονο μορφωτικό, πέραν του αθλητικού, προφίλ που θέλουμε να περάσουμε".


Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.