Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ξαναρχίζουν μετά το Πάσχα οι εργασίες για το φυσικό αέριο σε Επανομή και Ν.Μηχανιώνα

Αμέσως μετά το Πάσχα, θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για τη σύνδεση της Επανομής και της Νέας Μηχανιώνας με το δίκτυο φυσικού αερίου, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), Λεωνίδας Μπακούρας, απαντώντας σε διάβημα του επικεφαλής της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού", Σπύρου Κουζινόπουλου.

Ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι κάποια προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, είχαν ως συνέπεια την προσωρινή διακοπή των εργασιών για το φυσικό αέριο σ΄αυτά τα δύο βασικά κέντρα του δήμου Θερμαϊκού, καθώς και τις επεκτάσεις προς την Αγία Τριάδα. Τόνισε όμως ότι αυτά ξεπεράστηκαν, κι έτσι στα μέσα Απριλίου θα συνεχιστούν τα έργα για τη δημιουργία αρχικά της υποδομής του δικτύου και στη συνέχεια τη σύνδεση των κτηρίων με το φυσικό αέριο.
Σε παρατήρηση ότι με την καθυστέρηση αυτή ανατρέπεται ο αρχικός σχεδιασμός της εταιρίας για σύνδεση της Νέας Μηχανιώνας και της Επανομής με το φυσικό αέριο εντός του Απριλίου, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ διαβεβαίωσε ότι οι σχετικές εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. "Έτσι θα μπορέσουμε να τροφοδοτήσουμε με φυσικό αέριο από τον προσεχή Σεπτέμβριο", είπε ο κ. Μπακούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.