Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Η μεγάλη Συναυλία Ειρήνης και οι υβριστές της

Μεγάλη συναυλία για την Ειρήνη, με τη συμμετοχή 36 γνωστών και διακεκριμένων καλλιτεχνών και με αίτημα να σταματήσει η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, να πάψει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και να επικρατήσει η Ειρήνη, διοργανώνεται την προσεχή Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στα Προπύλαια. Δυστυχώς τη θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία προσπαθούν εδώ και μέρες να τη συκοφαντήσουν, να τη διαβάλουν και να την υπονομεύσουν διάφοροι κύκλοι που κυρίως συνδέονται με το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Τι λέει η οργανωτική επιτροπή

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» διοργανώνει μεγάλη συναυλία για την Ειρήνη, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στις 20:00  στα Προπύλαια και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Καταδικάζουμε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Απαιτούμε  να σταματήσει τώρα ο πόλεμος. Γνωρίζουμε ότι όταν  κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή. Σκοτωμοί. Ορφάνια. Προσφυγιά. Καταστροφή. Δυστυχία. Φτώχεια. Μίσος. Τείχη ανάμεσα στους λαούς και τις καρδιές των ανθρώπων. Αυτό είναι το σκοτάδι και η φρίκη των ιμπεριαλιστικών  πολέμων  Και όλοι μας, αν επικρατήσει, είμαστε ηττημένοι. Είναι απαραίτητο να σιγήσουν τα όπλα. Οι βομβαρδισμοί, η πυρηνική απειλή, οι κούρσες εξοπλισμών ποτέ δεν ήταν η λύση. Να σταθούμε δίπλα στους πρόσφυγες και σε όσους έχουν ανάγκη! Να φωτίσουν τον κόσμο οι αξίες της ανθρωπότητας. Ο πολιτισμός. Ο ανθρωπισμός. Η αλληλεγγύη. Η παγκόσμια αδελφοσύνη. Να νικήσει η ζωή. Ειρήνη».

Οι ειρωνίες του υιού Μητσοτάκη

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ειρωνεύτηκε, με ανάρτησή του στο facebook τη «Συναυλία Ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/03), αλλά και καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος. «Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», γράφει με ειρωνεία, στην ανάρτησή του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.


Η απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα

Ο σπουδαίος δημιουργός, Γιάννης Αγγελάκας, απαντάει στον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σχετικά με την ειρωνική του ανάρτηση για τη "Συναυλία Ειρήνης" και του καλλιτένες που θα συμμετέχουν:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών.

Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε.

Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη», δήλώνει με ανάρτησή του στο facebook, o Γιάννης Αγγελάκας.


Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε, χωρίς να μασάει τα λόγια της, την ειρωνική ανάρτηση, για τη "Συναυλία Ειρήνης" και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιού του πρωθυπουργού:

«O θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων.

Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο facebook.

Οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία ειρήνης με αλφαβητική σειρά:

·       Μάριος Αθανασίου,

·       Πάνος Βλάχος,

·       Δημήτρης Γκοτσόπουλος,

·       Γλυκερία,

·       Φοίβος Δεληβοριάς,

·       Πάνος Δρακόπουλος,

·       Εισβολέας,

·       Χριστόφορος Ζαραλίκος,

·       Πέγκυ Ζήνα,

·       Θανάσιμος,

·       Χρήστος Θηβαίος,

·       Κώστας Θωμαΐδης,

·       Κώστας Καλδάρας,

·       Μυρτώ Καμβυσίδη,

·       Μαρία Κανελλοπούλου,

·       Ελένη Καρακάση,

·       Κώστας Λειβαδάς,

·       Μίλτος Λογιάδης,

·       Μανώλης Μητσιάς,

·       Δημήτρης Μητσοτάκης,

·       Νατάσα Μποφίλιου,

·       Γιώτα Νέγκα,

·       Λίνα Νικολακοπούλου,

·       Γιώργος Νταλάρας,

·       Πάνος Παπαιωάννου,

·       Μάνια Παπαδημητρίου,

·       Νίκος Πλατύραχος,

·       Δημήτρης Πουλικάκος,

·       Μαριάννα Τουμασάτου,

·       Κώστας Τριανταφυλλίδης,

·       Ελένη Τσαλιγοπούλου,

·       Τάνια Τσανακλίδου,

·       Νεφέλη Φασουλή,

·       Idra Kayne,

·       Magic de Spell,

·       Sugahspank.

Διοργάνωση: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μουσική διεύθυνση: Ντίνος Γεωργούντζος, Βασίλης Γκίνος, Γιώργος Ζαχαρίου (Μουσικοί Σε Δράση). Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.