Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο Θοδωρής Τζίνας εκλέχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη στο δήμο Θερμαϊκού

Ο 53χρονος βιολόγος Θοδωρής Τζίνας από την Επανομή, εκλέχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Θερμαϊκού, κατορθώνοντας να αποσπάσει τα 3/5 των ψήφων των μελών του δημοτικού συμβουλίου, όπως απαιτεί ο νόμος. Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται Συμπαραστάτης στο Θερμαϊκό, καθώς οι προηγούμενες προσπάθειες που είχαν γίνει προ πενταετίας είχαν αποβεί άκαρπες, καθώς κανείς από τους τότε υποψηφίους δεν είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.

Ο Θοδωρής Τζίνας κατά τη σημερινή ψηφοφορία συγκέντρωσε 19 ψήφους, έναντι 8 ψήφων που έλαβε η δικηγόρος Φρόσω Καριώτη, 3 ψήφων που συγκέντρωσε ο αξιωματικός ε.α. της πολεμικής αεροπορίας Δημήτρης Τσαουσίδης και ενός ψήφου που έλαβε η κ. Μαρία Αλεξιάδου.
Ο Θοδωρής Τζίνας, που μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή του και συνεχάρη τους ανθυποψηφίους του, είναι δραστήριο μέλος της κοινωνίας των πολιτών στο δήμο Θερμαϊκού, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τη "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,  μετέχει ενεργά στο περιβαλλοντικό κίνημα ενώ είναι στέλεχος της Κϊνησης Πολιτών Επανομής.
Είναι βιολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον (master «Διαχείριση Αποβλήτων»). Έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Από το 2000 υπηρετεί στο Υπουργείο Εργασίας ως Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία. Έχει ειδικευθεί και ασχοληθεί με την εξέταση καταγγελιών και την επίλυση συγκρούσεων. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε projects με αντικείμενο την απλούστευση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών και την αναδιοργάνωση υπηρεσιών του Δημοσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.