Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Διακοπές ρεύματος σε Επανομή, Αγγελοχώρι, Μηχανιώνα

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύµατος, έχουν προγραμματισθεί από τη ΔΕΗ για αύριο Δευτέρα και την Τρίτη σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού και ειδικότερα στην Επανομή, τη Νέα Μηχανιώνα και το Αγγελοχώρι, λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. Αναλυτικά:

-∆ευτέρα 9-5-2016 από 08.00 έως 11.00΄
• Όι καταναλωτές που βρίσκονται στην ∆ηµ. Κοινότητα ΕΠΑΝΟΜΗΣ και συγκεκριµένα στην περιοχή των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, ΕΠΑΛ κ.λ.π. επίσης η περιοχή από την Εκκλησία του ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ προς ΜΕΣΗΜΕΡΙ ( µεταξύ των οδών Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ –ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΑΘ. ∆ΙΑΚΟΥ – ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ κ.λ.π.), καθώς επίσης και η περιοχή των αρδευτικών ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ κ.λ.π.
-Τρίτη 10-5-2016 από 08.00 έως 14.30΄
• Οι καταναλωτές των ∆ηµ. Κοινοτήτων ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ και ΚΕΡΑΣΙΑΣ που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ καθώς επίσης και στις περιοχές ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΧΟΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ - ΑΡ∆ΕΥΤΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύµα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισµένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ∆ΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.