Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστό, λόγω ψύχους, και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα λόγω ψύχους το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας από την Κυριακή. Δεν γίνονται μαθήματα και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και σήμερα, για δεύτερη ημέρα. «Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες», αναφέρει η ανακοίνωση.
Στο μεταξύ, δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα ούτε στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αλλά οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για σήμερα στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο «Σε φροντίζω», ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου