Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πανηγυρισμοί δημάρχου ότι βρέθηκε ο "μουστερής" για το Κάμπινγκ

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ στο χώρο του πρώην κάμπινγκ Αγίας Τριάδας. Η φωτογραφία
είναι από ανάρτηση του δημάρχου όπου και οι πανηγυρισμοί ότι "βρέθηκε επενδυτής" πριν αρχίσει η διαδικασία !!
Σελίδα στο facebook δημιούργησε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας "Σώστε το Κάμπινγκ" που αγωνίζεται να μην τσιμεντοποιηθεί η έκταση των 126 στρεμμάτων του πρώην κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, όπως σχεδιάζει το ΤΑΙΠΕΔ, να μην κοπούν τα εκατοντάδες αιωνόβια δέντρα του, αλλά να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος του Δήμου Θερμαϊκού και των δημοτών του με τη δημιουργία εκεί χώρων ψυχαγωγίας, άθλησης και εκπαίδευσης που τόσο λείπουν από την περιοχή.

Για το σκοπό αυτό, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας προετοιμάζει μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές ειδικούς επιστήμονες που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή γράφοντας στα "παλιά της παπούτσια" παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού αλλά και τις εισηγήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που ζητούσαν να μην μεταβληθεί σε όγκους μπετόν αρμέ η συγκεκριμένη έκταση, που αποτελεί μία από τις ελάχιστες οάσεις πρασίνου στην περιοχή, πανηγυρίζει με μηνύματά της δεξιά-αριστερά για το ξεπούλημα του κάμπινγκ από το ΤΑΙΠΕΔ, θεωρώντας το "επένδυση".

"Βρέθηκε ο επενδυτής" πριν καν ανακοινωθεί ο διαγωνισμός !
Η διοίκηση του Δήμου πλέον διατυμπανίζει, πριν ακόμη υπάρξει δημόσια διαβούλευση για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) και πριν καν γίνει γνωστή οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το διαγωνισμό εκποίησης του χώρου, ότι "ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλο επιχειρηματία", γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για μια προσυμφωνημένη στημένη διαδικασία στη λογική ξεπουλήματος κάθε κομματιού της δημόσιας περιουσίας. Η οποία, στην προκείμενη περίπτωση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, δεν ανήκει σε κανένα ΤΑΙΠΕΔ, σε κανένα υπουργό, σε κανένα δήμαρχο, αλλά είναι περιουσία του ελληνικού λαού, περιουσία των συνδημοτών μας στο Δήμο Θερμαϊκού και πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να επωφελούνται από την όποια αξιοποίηση της έκτασης του κάμπινγκ τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Η διεύθυνση της σελίδας της Επιτροπής Πρωτοβουλίας στο Facebook, είναι η ακόλουθη: https://www.facebook.com/groups/454724326719502

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.