Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μεθοδεύεται ακύρωση της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ.Θερμαϊκού;


Σε φιλική προς τον δήμαρχο Θερμαϊκού σελίδα του Facebook, διαβάζουμε ότι η διοίκηση του Δήμου προσανατολίζεται (αν δεν το έχει ήδη αποφασίσει) να ακυρώσει την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που ορίστηκε για τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, μετά το αίτημα 14 δημοτικών συμβούλων από πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, για συζήτηση σχετικά με το κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, με το σαθρό επιχείρημα ότι... δεν υπάρχει κάποια εισήγηση !!

Όπως αναγράφεται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πονηρά-πονηρά, παρά το γεγονός ότι "η Διοίκηση δέχτηκε να φέρει το θέμα", εντούτοις "δεν μπορεί να γίνει συζήτηση αν δεν υπάρχει κάποια εισήγηση". Και ο λόγος; Ότι τάχα, σε μια τέτοια περίπτωση "δεν μπορεί να δημοσιευθεί στη Διαύγεια μια τέτοια εισήγηση"!!

Και μάλιστα οι συντάκτες αυτής της ανάρτησης για να θολώσουν τα νερά, διατείνονται πως "η αντιπολίτευση συγκαλεί το δημοτικό συμβούλιο χωρίς να έχει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά ζητάνε μόνο δρόμο παραλιακό", λες και είναι όλο κι όλο το θέμα του κάμπινγκ μόνο για τον παραλιακό δρόμο και όχι για την καταστροφή αυτής της μοναδικής όασης πρασίνου και την αντιαναπτυξιακή λογική από την οποία διακατέχεται.

Προειδοποιούμε τη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού ότι εάν όλα αυτά αποδειχτούν αληθινά, θα πρόκειται για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΛΚΗΣ, έξω από κάθε έννοια δημοκρατικής τάξης, αυτοδιοικητικής πρακτικής και δικαίου, που φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητη από τους συνδημότες μας. Και τότε, μοναδικός χαμένος από όλη αυτή τη μεθόδευση, θα είναι η δημοτική αρχή συνολικά και όχι μόνο ο δήμαρχος κ. Τσαμασλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.