Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Προετοιμασίες για την επιχείρηση καθαρισμού του κάμπινγκ


Επιχείρηση καθαρισμού του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας από τα σκουπίδια και τα ογκώδη που έχουν συσσωρευθεί στο χώρο, οργανώνει η Eπιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ" το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11 το πρωί από την κεντρική είσοδο του κάμπινγκ, επί της δημοσίας οδού Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.

Ήδη η Επιτροπή Πρωτοβουλίας με επιστολή της προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Θερμαϊκού κ. Κωνσταντίνο Μπάρμπα, με κοινοποίηση στο Δήμαρχο κ. Γ. Τσαμασλή ζήτησε να διατεθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες τα απαραίτητα για την προσπάθειά αυτή, όπως σακούλες απορριμμάτων, γάντια κλπ, αλλά και ένα φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου για το έργο της περισυλλογής.

Η προσπάθεια καθαρισμού του κάμπινγκ εντάσσεται στην εκστρατεία που έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες η Επιτροπή για τη διάσωση του κάμπινγκ και την αποτροπή των σχεδίων του ΤΑΙΠΕΔ για την τσιμεντοποίηση του χώρου, έκτασης 162 στρεμμάτων και την κοπή των περισσότερων από τα 2.500 δέντρα που υπάρχουν εκεί προκειμένου να χτιστούν πολυτελείς βίλες, "πεντάστερο" ξενοδοχείο και εμπορικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.