Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), οργανώνει την Τρίτη, 12 Ιούλη 2011, ώρα 8:00μμ, στο Άγαλμα Βενιζέλου εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, με αίτημα την αναγνώριση ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΔΥΕΘ, «μαζί με την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης εκφράζουμε και τον έντονο αποτροπιασμό μας για την ιμπεριαλιστική ΝΑΤΟϊκή επέμβαση στη Λιβύη και το σφαγιασμό του λαού της και απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της.  Η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς, επιδρομές και επεμβάσεις βαθαίνει ολοένα και περισσότερο.
Η προσαρμογή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο νέο και ακόμη πιο επιθετικό δόγμα του ΝΑΤΟ δημιουργεί μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση για το λαό μας και τις σχέσεις του με τους άλλους λαούς της περιοχής. Απαιτούμε την άμεση επιστροφή όλων των ελληνικών, στρατιωτικών τμημάτων, που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων. 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, το λαό και τους φορείς της πόλης μας να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση της ΕΔΥΕΘ.  Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου ανακοινώνει την απόφασή της για συμμετοχή και στήριξη της  εκδήλωσης και καλεί όλα τα σωματεία, τα οποία συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ, να πάρουν μαζικά μέρος στην προετοιμασία και την πραγματοποίησή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.