Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η καθιερωμένη κοπή πίτας από την ΕΔΥΕΘ

Tην καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής της Πίττας, οργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, ώρα 18:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΔΥΕΘ:

«Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην περιοχή μας. Τις ωμές επεμβάσεις των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σε όλη τη Μέση Ανατολή και την κλιμακούμενη αντιπαράθεσή τους με τη Ρωσία στη Συρία. Τις δολοφονικές επιδρομές με πρόσχημα τη δήθεν αντιμετώπιση των λεγόμενων Τζιχαντιστών και του «Ισλαμικού Κράτους», που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές δημιούργησαν. Την ασταμάτητη επιθετικότητα του Ισραήλ ενάντια στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και την ατέρμονη αιματοχυσία του. Από μέρα σε μέρα γίνεται και πιο αντιληπτό, ότι η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας απειλείται, ότι ο κίνδυνος μιας γενικευμένης σύρραξης είναι πολύ ορατός.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος της πατρίδας μας να είναι σε ετοιμότητα, γιατί η Ελλάδα, τα Βαλκάνια και η περιοχή μας ολόκληρη επηρεάζονται άμεσα από αυτές τις εστίες έντασης και πολέμου».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.