Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Θερμαϊκού από τους εργαζόμενους την Πέμπτη

Σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Θερμαϊκού και των άλλων δημοτικών κτηρίων, προχωρούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Θερμαϊκού, αύριο Πέμπτη 5 Μαίου, μετά από απόφαση του συλλόγου τους, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η κατάληψη γίνεται σε εφαρμογή απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αφορά σε καταλήψεις Χ.Υ.Τ.Α., Δημοτικών Γκαράζ, Δημαρχείων, Δημοτικών κτηρίων με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων.
Σε σημερινή (4 Μαΐου 2016) συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού αποφάσισε τα ακόλουθα:
α) την κατάληψη όλων των Δημοτικών κτηρίων (Δημαρχείο, πρώην Δημαρχείο Μηχανιώνας, πρώην Δημαρχείο Επανομής, Τεχνική Υπηρεσία, Κ.Ε.Π. Νέων Επιβατών, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, αμαξοστάσια Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής και τους Παιδικούς Σταθμούς) για την 5 Μαΐου.
β) τη συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στο Δημαρχείο και την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του με θέματα:
1) την ενημέρωση των μελών για τις επιπτώσεις του Αντι-ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, του ΝΕΟΥ φορολογικού και των πρόσθετων μέτρων των 3,6 δις ευρώ.

2) τον καθορισμό της μορφής των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που θα προτείνει ο σύλλογος στην Ομοσπονδία κατά των ανωτέρω μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.