Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Θερμή υποδοχή του Χρ. Γιαννούλη στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Ο Β.Γεροβασιλείου στους αμπελώνες με τους Χρ. Γιαννούλη, Κ.Μάλαμα, Γ. Κίρκο και Σ.Κουζινόπουλο
Άπειρα χέρια απλωμένα για χειραψία και θερμές ανοιχτές αγκαλιές για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη, κατά την επίσκεψή του, το μεσημέρι της Κυριακής, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα, στο Κτήμα Γεροβασιλείου, στην Επανομή, στη γιορτή για τις "Ανοιχτές Πόρτες" στους δρόμους του κρασιού, που οργάνωσε το Κτήμα με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του αμπελιού και του κρασιού, παλιών και νέων, μικρών και μεγάλων.

Την ξενάγηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, ανέλαβε προσωπικά ο ιδιοκτήτης του Κτήματος, Βαγγέλης Γεροβασιλείου, που ενημέρωσε αναλυτικά , με περιήγηση και στους αμπελώνες, για τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας και τους αναπτυξιακούς της στόχους της, ενώ ο χώρος του Κτήματος είχε κατακλυστεί από Θεσσαλονικείς και τα παιδιά τους, δεδομένου ότι εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά υπό τον τίτλο  «Πες μου τ’ όνομά σου», με παιδικά του τραγούδια που έρχονταν για να συναντήσουν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κτήμα Γεροβασιλείου γιόρταζε εκτός από τις "Ανοιχτές Πόρτες" και τη Διεθνή Μέρα Μουσείων. Και με την ευκαιρία της φετινής θεματικής του ICOM (Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων) "Τα Μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού, το μέλλον της παράδοσης", είχε ανοίξει τις πόρτες του στην υπαίθρια συλλογή των έργων του Κτήματος, σε μια υπέροχη, ανοιξιάτικη βόλτα ανάμεσα στα αμπέλια, μιλώντας για το μέλλον της παράδοσης και με την έμπνευση από έργα σύγχρονης γλυπτικής. 
Ο Χρήστος Γιαννούλης, η Κυριακή Μάλαμα και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που τους συνόδευαν
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε: "Επισκεφτήκαμε και ζήσαμε το ανεπανάληπτο κλίμα στο Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανωμή. Η έμφυτη αισιοδοξία του και η ευγένεια του ιδιοκτήτη Βαγγέλη Γεροβασιλείου είναι το μυστικό ενός από τους μεγαλύτερους οινοποιούς της χώρας. Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο τα πρόσωπα χιλιάδων συμπολιτών μας που ήταν εκεί. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.