Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονισμένοι από την απώλεια του Δημήτρη Τσιαουσίδη


Συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε την μεγάλη απώλεια σε ηλικία μόλις 60 ετών,  του φίλου και συνοδοιπόρου στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Θερμαϊκού Δημήτρη Τσιαουσίδη, ενός σπουδαίου και ακούραστου κοινωνικού παράγοντα που τον διέκρινε η ανθρωπιά, η αισιοδοξία του για τη ζωή, το απέραντο χαμόγελό του και η μεγάλη του αγάπη για τον συνάνθρωπο και την πρόοδο του ευλογημένου αλλά παραμελημένου τόπου, όπως είναι ο Δήμος Θερμαϊκού.

Ο Δημήτρης Τσιαουσίδης που γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1960, υπήρξε αξιωματικός ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας στην οποία υπηρέτησε σε μάχιμες μονάδες ως μηχανικός Αεροσκαφών F/RF- 4E. A-7E F-16C/D. και ως πλήρωμα σε αεροσκάφη C-47D. Εδώ και χρόνια ήταν διαχειριστής της ιστοσελίδας Tsounami που ασχολούνταν κυρίως με τα τοπικά θέματα του Δήμου Θερμαϊκού. Το 2003, συμμετείχε στην Σύνοδο κορυφής της Ευρωπαικής Ένωσης που διεξήχθη στην Χαλκιδική ως συνοδός ασφαλείας υψηλών προσώπων VIP, ενώ το 20004 υπηρέτησε στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Ήταν παντρεμένος με την Τσιρώνη Αναστασία με την οποία είχε δύο εξαιρετικά παιδιά, την Παναγιώτα, Μεταπτυχιακή Απόφοιτο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον Στέργιο, της Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Υπήρξε επίσης πρώην Γραμματέας του Συλλόγου θαλασσίων δραστηριοτήτων και ερασιτεχνικής αλιείας ο ΤΡΙΤΩΝ δήμου Θερμαικού, Έφορος δημοσίων σχέσεων του αθλητικού Συλλόγου ΑΟΔ Θερμαικού, συνιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης "Κοινωνίας των Πολιτών", ενώ διετυέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού (Τ.Ε.Θ. ΟΤΑ Α.Ε.) και της Δημοτικής επιτροπής Διαβούλευσης Θερμαικού.

Αγαπημένο του μότο: "Όπου ισιώνει ο Αετός οι γλάροι δεν πετάνε".

Όσοι τον γνωρίσαμε και μας τιμούσε με τη φιλία και τη συνεργασία του είμαστε συγκλονισμένοι για τη μεγάλη απώλεια. Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Δημήτρη Τσιαουσίδης. Θα σε θυμίομαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.