Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Χρ. Δάντης σε Μητσοτάκη: "Όλοι γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει η Αντίσταση"

 

Mαθήματα πραγματικής ιστορίας και όχι αναθεωρημένης που επιχειρούσε να πουλήσει η παράταξη της Δεξιάς μισό και πλέον αιώνα και τώρα επιχειρεί να πλασάρει ξανά ο πρωθυπουργός για να απομειώσει τους αγώνες και την προσφορά της Αριστεράς στον τόπο, παραδίδει ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης στον Κυριάκο Μήτσοτάκη.

Ο Χρήστος Δάντης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό που είπε από το βήμα της Βουλής ότι η Αριστερά πρέπει να σταματήσει να μονοπωλεί την Εθνική Αντίσταση γιατί έχει και η Δεξιά πάρει μέρος σε αυτή του απαντά με επιχειρήματα που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ή να αμφισβητήσει. 

«Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δοσίλογων. Δυστυχώς, δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζέρβα με τον Άρη. Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού. Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο. Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση», τονίζει με νόημα ο Χρήστος Δάντης.

Η ανάρτηση του Χ. Δάντη στο Facebook:

Σήμερα η μέρα επιβάλει περισσότερο από ποτέ την ανάδειξη της σημαίας μας, μιας σημαίας που ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αριστερούς κεντρώους, δεξιούς.

Μιας σημαίας που μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε για πάνω από μια δεκαετία οι φασίστες, μη νομίσει κανείς ότι έχουμε ίδια «πιστεύω» με δαύτους.

Μιας σημαίας που συμβολίζει τη δημοκρατία, αυτό ακριβώς που ήθελαν να καταλύσουν.

Ζήτω η 28η Οκτώβρη.

Ζήτω η Ελληνική Αντίσταση.

Και ξέρεις Κυριάκο...

Επειδή αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς κι αλλιώς εσύ, σίγουρα η Αντίσταση είχε και κάποιους ανένταχτους, κάποιους λίγους δεξιούς, αλλά είχε κυρίως αριστερούς.

Γι αυτό άργησε ν’ αναγνωριστεί.

Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δοσίλογων.

Δυστυχώς, δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζέρβα με τον Άρη.

Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού.

Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο.

Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.