Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Εξαιρετική η υποψηφιότητα Χρ. Γιαννούλη για την Περιφέρεια Κ.Μ.

Σημαντική υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,είναι αυτή του δημοσιογράφου Χρήστου Γιαννούλη, ενός εξαίρετου νέου ανθρώπου και γνώστη των τοπικών προβλημάτων και της αυτοδιοίκησης Β΄βαθμού, που κατέρχεται με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην ΠΚΜ.
Η οριστικοποίηση της υποψηφιότητας Γιαννούλη, έγινε έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
«Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

Ποιός είναι ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1968 στην Κατερίνη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από πολύ νεαρή ηλικία, μεταξύ άλλων ως ανταποκριτής του «Αγγελιοφόρου» και ως πολιτικός συντάκτης, παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ3. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης από το 2000, ενώ το 2011 εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Το 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Κατερίνης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 27.36%, ενώ υπήρξε και αντιπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην ΚΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.