Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Λάκης Λαζόπουλος: "Δημοκρατία ώρα μηδέν, κανάλια ώρα μηδέν, προπαγάνδα ώρα να τελειώνουμε"

Την οργή του για τα κανάλια και τον τρόπο που μιλούσαν για τον σκανδαλώδη προπαγανδιστικό τρόπο που λειτουργούσαν στο δημοψήφισμα, εξέφρασε ο  Λάκης Λαζόπουλος, με ένα κείμενο που δημοσίευσε στο altsantiri για το τι είδε στο εκλογικό τμήμα που πήγε να ψηφίσει.

«Πήγα πρωΐ, πρωΐ να ψηφίσω, έβαλα καπέλο και γuαλιά ηλίου, για να μην φαίνεται η νύστα μου γιατί όλη νύχτα μάτι δεν έκλεισα απ την υπερένταση.
Αναζήτησα στην είσοδο του εκλογικού τμήματος κάποιον του ΚΚΕ, να μου δώσει το ψηφοδέλτιο που θα μοίραζαν αυτοί, αλλά δεν ήταν κανένας εκεί.
Όχι ότι θα το ψήφιζα, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι στηρίζουν με λύσσα την άποψη τους αυτή κι όχι ότι είναι μια παιδαριώδης πρόταση ίσα-ίσα για να μην στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες στους οικουμενικούς διασώστες.
Μία μεγάλη κυρία έβγαινε με το μπαστούνι της και ένας Γιαπωνέζος με μία κάμερα την ακολουθούσε. Είναι εντολή φαίνεται να πιάνουν μόνο τους γέρους και να τους ρωτάνε για τη σχέση τους με τα ΑΤΜ.
Δεν τους ρωτάνε τι σύνταξη έπαιρναν και τι σύνταξη παίρνουν. Τους ρωτάνε πόση ώρα περιμένουνε.
Βγαίνοντας από το παραβάν, είδα ξαφνικά πάλι την κάμερα μπροστά μου. Νόμιζα είχαν φύγει. Ωωω ρε, είπα μέσα μου. Σε ποιο γιαπωνέζικο κανάλι θα παίξω το βράδυ.
Γύρισα σπίτι, άνοιξα την τηλεόραση.
Είδα στον Αnt1 να μιλούν για τα άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ και για τα ΑΤΜ και να δείχνουν δύο ανθρώπους εκεί. που βγάζανε λεφτά.. Ύστερα είπαν ποτέ θα κουρευτούμε ,πότε τελειώνουν τα λεφτά, πότε θα ρθει η δραχμή κι ύστερα κάποιος είπε χαίρομαι που μιλάω σ ένα κανάλι που κράτησε αντικειμενική στάση. Γελούσα μόνος μου. ο Κούρος απ τους βασικούς προπαγανδιστές δεν είπε ευχαριστούμε, γιατί ήξερε τον ρόλο του..
Έσπειραν όσο μπορούσαν τον πανικό και συνέχισαν τη μαύρη προπαγάνδα.
Στο ΣΚΑΙ τα ίδια, στο Mega είδα το "Ελλάδα Ώρα Μηδέν", ότι σήμερα δηλαδή μηδενίζει η χώρα.
Και είπα μέσα μου, πως έφτασε η χώρα της δημοκρατίας να θεωρεί ώρα μηδέν την ώρα που οι πολίτες ασκούν το δημοκρατικό τους καθήκον.

Δημοκρατία ώρα μηδέν, κανάλια ώρα μηδέν, προπαγάνδα ώρα να τελειώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.