Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Προγραμματική σύμβαση για επισκευή του κτηρίου Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας

Προγραμματική Σύμβαση με το υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπέγραψε ο δήμος Θερμαϊκού, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επισκευής–συντήρησης του κτηρίου του Α΄ Λιμενικού Τμήματος της Ν. Μηχανιώνας.

Το διώροφο κτήριο, συνολικού εμβαδού 161,79 τ.μ., κατασκευάστηκε το 1950 και είναι πλέον μη λειτουργικό. Ενώ η ανάγκη εργασιών επισκευής του, κρίνονται επιτακτική, ώστε να διασφαλιστούν ικανοποιητικές συνθήκες λειτουργίας, τόσο για τους εργαζομένους σε αυτό, όσο και για τους πολίτες που το επισκέπτονται.
Φορέας υλοποίησης του έργου, προϋπολογισμού 11.000,00 ευρώ και χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό του έργου «Επισκευές κτηρίων Λιμενικών Αρχών του Υπουργείου Ναυτιλίας», είναι ο Δήμος Θερμαϊκού, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης και την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται, αφορούν στην καθαίρεση και την επισκευή επιχρισμάτων εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου, στη συντήρηση των ηλεκτρολογικών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων, στην αντικατάσταση των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, όπου αυτό απαιτείται, καθώς και στο συνολικό χρωματισμό του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.