Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Επαναλαμβάνεται την Παρασκευή στη Ν.Μηχανιώνα η κωμωδία «Κ.Α.Π.Η. … και Ψύχραιμοι»

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20.00, στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας, θα επαναληφθεί, πάλι με ελεύθερη είσοδο, παράσταση της κωμωδίας «Κ.Α.Π.Η. … και Ψύχραιμοι», της Μαρίας Κίτρα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Χρύσας Σιμούλη.


Οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις του έργου στη δήμο Θερμαϊκού, σε διοργάνωση του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, δόθηκαν με επιτυχία το Σάββατο 13 Απριλίου, στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου της Ν. Μηχανιώνας και την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.

Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του ΔΗΠΠΑΚΥΘ προσέφερε αξέχαστες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου, διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε όλους όσοι άδραξαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 
Ένα έργο που αναλαμβάνει να συστήσει το κοινό σε μερικές τρισχαριτωμένες και τσαχπίνες γιαγιάδες, φίλες από τα παιδικά τους χρόνια, που μένουν όλες μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας με την ονομασία «ΚΑΠΗ και … Ψύχραιμα». Οίκο που διοικεί η κα. Μποτοξίδου, φίλη με όλες, η οποία λόγω οικονομικής κρίσης παλεύει για τα πάντα. 
Στην ιστορία την εμφάνισή της κάνει μια παράξενη κυρία, η οποία προσπαθεί να τους πουλήσει ένα μαγικό χάπι – ένα ελιξίριο ζωής – που θα επαναφέρει τη νιότη και την ομορφιά τους, με τα μπερδέματα να μην αργούν να ξεκινήσουν, ενώ στην πορεία πολλοί ακόμα χαρακτήρες εμπλέκονται, μεταξύ των οποίων ένας εξαιρετικά γοητευτικός Μεξικάνος κηπουρός και ένας αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.