Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Χρ. Γιαννούλης: «Τρία χρόνια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Θερμαϊκού. Είναι “έκτακτη ανάγκη” να Κοιτάξουμε Μπροστά»

“Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένει περίπου τρία χρόνια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2016 ο δήμος Θερμαϊκού. Την ίδια στιγμή παραμένουν αναξιοποίητα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ως αποτέλεσμα της αδράνειας που επιδεικνύει και σε αυτό το θέμα η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας” δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά». 

Ο Χρήστος Γιαννούλης, επισκέφθηκε τα σημεία που χτύπησε η κακοκαιρία τον Σεπτέμβριο του 2016, προκαλώντας τότε τεράστιες ζημιές που ακόμη και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε την ανάγκη για άμεση επούλωση των πληγών και δεσμεύτηκε για την ορθή και αποτελεσματική εκμετάλλευση των κονδυλίων που λιμνάζουν.  
Στην περιοδεία του στο Δήμο Θερμαϊκού, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρχικά παραβρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια του Ειδικού Σχολείου που βρίσκεται στη Νέα Κερασιά τονίζοντας το δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά σε μια σωστή εκπαίδευση.
Στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, κυριάρχησε το μείζον ζήτημα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Περαίας – Μηχανιώνας. Κάθε χρόνο τέσσερα άτομα χάνουν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο που κατασκευάστηκε το 1952 και αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει τους περίπου 55.000 κατοίκους αλλά και τις χιλιάδες των επισκεπτών της περιοχής. «Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί εδώ και χρόνια εξασφαλίζοντας όχι μόνο ασφαλείς μετακινήσεις αλλά και την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής» επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.