Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Το κλεμμένο σχέδιο και η κοροϊδία Κικίλια με το εμβόλιο

Το  σχόλιο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" το αλιεύσαμε καθυστερημένα και σας το παρουσιάζουμε για να δείτε κι εσείς πόσο μας εμπαίζουν αυτοί που μας κυβερνούν και με ποιο τρόπο προσπαθούν να αποκοιμίσουν την κοινή γνώμη και να την αποπροσανατολίσουν για τις τεράστιες ευθύνες τους που άφησαν ανυπεράσπιστη υγειονομικά τη χώρα στη λαίλαπα του κορωνοϊού.

Έγραψε λοιπόν η ΕΦΣΥΝ, παρουσιάζοντας μάλιστα και τα αποκαλυπτήρια της κοροϊδίας:

Η κυβέρνηση μας θεωρεί ηλίθιους και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείχνει αυτό. Μία λοιπόν ημέρα με ακόμα 60 νεκρούς από covid-19, ο Βασίλης Κικίλιας παρουσίασε ένα σχέδιο εμβολιασμού με ένα εμβόλιο το οποίο ακόμα δεν υπάρχει!

Επί 40 λεπτά της ώρας μιλούσαν για τον εμβολιασμό λοιπόν. Και θριαμβολογούσαν, πέραν όλων των άλλων, επειδή θα είναι δωρεάν για τον κόσμο. Κι εδώ κοροϊδία: δεν υπάρχει -σχεδόν- ούτε ένα εμβόλιο που να μην είναι δωρεάν.

Επί 40 λεπτά της ώρας μιλούσαν και παρουσίαζαν κάτι σχέδια σαν αυτό παρακάτω. Ενα σχέδιο για παιδάκια του δημοτικού σχολείου. Πως φεύγει το φορτηγό από το εργοστάσιο και πάει στις αποθήκες και μετά ο γιατρός κάνει το εμβόλιο στο χεράκι τους ασθενούς του κ.ο.κ. Νηπιαγωγείο.

Ενα σχέδιο «σκόιλ ελικίκου» κι αυτό το οποίο μάλιστα είναι, όπως είδαμε στο Twitter, κλεμμένο από εταιρεία που κατασκευάζει καταψύκτες για εμβόλια! 


Ανεκδιήγητοι. Ολα για την επικοινωνία. Αλλά με την πανδημία να σαρώνει τη χώρα μας. Σε άλλη περίπτωση θα ήταν φαιδρό, τώρα είναι ντροπή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.