Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού στη Θέρμη

 Έπειτα από αίτημα του δήμου Θέρμης, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στην περιοχή της Θέρμης. 

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο Θέρμης – Πανοράματος, παραπλεύρως της οδού Θέρμης – Χαριλάου.  Αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι θα γίνονται την Τρίτη 22, Τετάρτη 23, Πέμπτη 24 και Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, πλην της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου που θα γίνουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.  

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα γίνεται χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος οι διερχόμενοι οδηγοί θα συνεχίζουν την πορεία τους και για το αποτέλεσμα του ελέγχου θα ενημερώνονται μέσω αποστολής sms, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή τηλεφωνικά στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό. 

Ο δήμος Θέρμης ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκρισή του και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα για να κάνουν το τεστ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.