Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Νικήθηκε από τον κορωνοϊό ο Λάζαρος Παπαδόπουλος

 

Στερνό "αντίο" στον συναγωνιστή του αντιδικτατορικού αγώνα, αγωνιστή της Αριστεράς, Λάζαρο Παπαδόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 83 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του 114 και του 15%, ως φοιτητής Ιατρικής και διετέλεσε γραμματέας του Αντιδικτατορικού Εργατικού Μετώπου. «Μέχρι το τέλος της ζωής του έδινε καθημερινά μάχη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

Αποχαιρετούμε το σύντροφο Λάζαρο Παπαδόπουλο

 Πέθανε τα μεσάνυχτα, σε ηλικία 83 ετών, θύμα του κορωνοϊού, ο σύντροφος Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Καταγόμενος από το Βόιο Κοζάνης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937. Συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του 114 και του 15%, ως φοιτητής Ιατρικής και διετέλεσε γραμματέας του Αντιδικτατορικού Εργατικού Μετώπου (ΑΕΜ).

Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού και στη συνέχεια μέλος της ΕΑΡ και του Συνασπισμού ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του έδινε καθημερινά μάχη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ως άνθρωπος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και θα μείνει αξέχαστο το χαμόγελό και το χιούμορ του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, αποχαιρετά το σ. Λάζαρο Παπαδόπουλος και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.