Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Θερμαϊκού

Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».D

Προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Στη διανομή αυτή θα μοιραστεί είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, υγρό πιάτων, αφρόλουτρο, υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό κρεμοσάπουνο, χλωρίνη ) και νωπών προϊόντων (πατάτες, μήλα). Παράλληλα θα μοιραστούν βρεφικά είδη σε οικογένειες με βρέφη 0 έως 2 ετών. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Περαίας, ώρα 9:00 – 14:00.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής ή την εγκριτική απόφαση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ). Μπορεί να παραλάβει ο αιτών και άλλο μέλος της αίτησης (Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με αποστολή sms για την παραλαβή. Οι ωφελούμενοι πρέπει να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.