Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Το περιβάλλον στην εποχή της κλιματικής κρίσης θέμα ημερίδας

Hμερίδα με θέμα "Ανάπτυξη και περιβάλλον στην εποχή της κλιματικής κρίσης στην Κεντρική Μακεδονία", διοργανώνουν το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ, (Στρ. Καλλάρη 5) στις 17.30 το απόγευμα.

Η ημερίδα είναι διαρθρωμένη σε δύο πάνελ. Στο πρώτο πάνελ, θα μιλήσουν οι Γιάννης Ραντίν, Γιάννης Κρεστενίτης και Σάσα Λαδά, με συντονιστή τον Άκη Σακισλόγλου, ενώ στο δεύτερο πάνελ θα μιλήσουν οι Στέλλα Κωστοπούλου, Λόης Λαμπριανίδης και Σωκράτης Φάμελλος, με συντονίστρια τη Δήμητρα Κεχαγιά.

Παρεμβαίνουν οι Απόστολος Κυριαζόπουλος, Λίλιαν Κουίδου, Νίκος Ιωάννου και Απόστολος Σινάκος. Τα συμπεράσματα θα συνοψίσει ο Γιάννης Μυλόπουλος.

Στο χώρο της ημερίδας θα διατίθενται δωρεάν σε έντυπη μορφή και οι πρόσφατες μελέτες του Ινστιτούτου, μεταξύ των οποίων και οι εξής:

-Η ελληνική οικονομία μέσα από την παρουσίαση εναλλακτικών δεικτών αποτίμησης της κοινωνικο-οικονομικής ευημερίας. Μια προσέγγιση πέρα από το ΑΕΠ

-Σχεδιάζοντας για όλες: η οπτική του φύλου στον χώρο της ελληνικής πόλης

-Αριστερή Περιφερειακή Πολιτική

Μάλιστα, ο Γιάννης Ραντίν, συγγραφέας της τελευταίας έκθεσης, θα είναι και μεταξύ των ομιλητών/τριών της ημερίδας και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα βασικά σημεία αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.