Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ θα πλήξουν τους επαγγελματίες της Αγ. Τριάδας

Ξετσίπωτα το ΤΑΙΠΕΔ διαφήμιζε ότι στο έκτρωμα που θα δημιουργηθεί στο χώρο του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, θα υπάρχουν και καταστήματα, αδιαφορώντας για την οικονομική καταστροφή των επαγγελματιών της περιοχής.
Μας λένε ότι αν συμφωνήσουμε εμείς οι δημότες του Θερμαϊκού να καταστραφεί το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, να αφανιστεί αυτός ο παράδεισος οξυγόνου, καθώς θα κοπούν τα εκατοντάδες δέντρα του, τότε αυτό θα σημάνει την ... ανάπτυξη της Αγίας Τριάδας. Καθώς διαλαλούν ότι στο "πεντάστερο" ξενοδοχείο που μαζί με τις βίλλες θα χτιστεί εκεί, θα βρουν δουλειά και κάτοικοι της περιοχής.

Δεν λένε όμως πως αν υλοποιηθούν τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για το χώρο, αυτό θα σημάνει την καταστροφή της οικονομικής ζωής πρωτίστως της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια των Νέων Επιβατών, της Περαίας και όλου του Δήμου Θερμαϊκού. Δεδομένου ότι όπως περιλαμβάνονταν στην προκήρυξη του υπερταμείου, στο "τουριστικό χωριό", όπως αποκαλούν το συγκρότημα με τις βίλλες και το All Inclusive ξενοδοχείο, θα υπάρχουν κάθε είδους καταστήματα. Προκειμένου οι τουρίστες με τα βραχιολάκια στο χέρι που θα κάνουν εκεί τις διακοπές τους, να μην αφήνουν ούτε δεκάρα τσακιστή στα μαγαζιά της περιοχής. Κι αυτό το σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των κάθε είδους επαγγελματιών και της οικονομικής ζωής του δήμου μας, τολμούν και το αποκαλούν ..."ανάπτυξη". Τρομάρα τους.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας και όλου του Δήμου Θερμαϊκού λένε βροντερό ΟΧΙ στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ και αγωνίζονται προκειμένου να περιέλθει το κάμπινγκ στο Δήμο Θερμαϊκού, ώστε να αξιοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, που θα ωφελεί τους συνδημότες μας και τους υπόλοιπους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και όχι κάποια μεγαλοσυμφέροντα που στο όνομα του κέρδους δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.