Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Απέραντος σκουπιδότοπος ο Δήμος Θερμαϊκού

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, έχει μεταβληθεί εδώ και πολύ καιρό ολόκληρος ο Δήμος Θερμαϊκού, καθώς όχι μόνο τα σημεία, γύρω από τα οποία έχουν τοποθετηθεί οι κάδοι απορριμμάτων είναι καλυμμένοι από κάθε είδους σκουπίδια, αλλά και οι δρόμοι άρχισαν να γεμίζουν από κάθε είδους απορρίμματα, από τις σχισμένες σακούλες που είναι διασκορπισμένες παντού, δημιουργώντας μία άθλια εικόνα.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, επειδή υπάρχει έλλειψη κάδων απορριμμάτων και η διοίκηση του δήμου δηλώνει οικονομική αδυναμία προμήθειας νέων κάδων, παρατηρείται διαρκώς και το φαινόμενο να αποσύρονται κάδοι από κάποιο σημείο για να τοποθετηθούν αλλού, με συνέπεια στο σημείο που προϋπήρχε ο κάδος, να συσσωρεύονται βουναλάκια σκουπιδιών.
Η άσχημη κατάσταση σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων επιδεινώνεται εξ αιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει ανεξήγητα μεγάλη έλλειψη καυσίμων για την κίνηση των οχημάτων του δήμου, με συνέπεια πολλά απορριμματοφόρα, και όχι μόνο, να είναι ακινητοποιημένα.

Η απαράδεκτη εικόνα με το θέμα των σκουπιδιών έφτασε πλέον στο πιο χειρότερο σημείο, θυμίζοντας καταστάσεις που βίωσαν οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού και με την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, ενώ ο δήμαρχος κ. Μαυρομάτης και η υπό αυτόν δημοτική αρχή, είχε εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές του 2014 με σημαία τον «καθαρότερο Δήμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.