Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Μειώσεις στους λογαριασμούς νερού για τις πλημμυροπαθείς οικογένειες του δήμου Θερμαϊκού

Θα υπάρξει μείωση στους λογαριασμούς νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης,  για όλες τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και καταγράφτηκαν οι ζημιές στα σπίτια τους από τις επιτροπές που συγκρότησε ο δήμος Θερμαϊκού, υποσχέθηκε ο δήμαρχος κ. Μαυρομάτης κατά τη  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τετάρτη.

Σε ερώτηση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» για το ποσοστό της μείωσης στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΘ, ο κ. Μαυρομάτης είπε ότι αυτό θα καθοριστεί μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των σχετικών στοιχείων από την επιχείρηση.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, Άγγελος Σαμακοβλής διευκρίνισε ότι η όποια μείωση αποφασιστεί, θα ισχύσει στους λογαριασμούς νερού από το τρίτο τετράμηνο (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2016), χωρίς όμως να αναφέρει και τη χρονική διάρκεια αυτής της μείωσης, για την οποία πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι ανέφεραν ότι είναι επιβεβλημένη λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού που απαιτήθηκαν για να καθαρίσουν τα σπίτια από τους όγκους λάσπης που έφεραν οι πλημμύρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.