Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Διήμερη ... "καμπάνα" σε Beach Bar της Χαλκιδικής

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, συνεχίζει την εφαρμογή της ποινής της 48ωρης αναγκαστικής διακοπής λειτουργίας για όσες επιχειρήσεις δεν εκδίδουν αποδείξεις.

Αυτή τη φορά, μετά από έλεγχο, η ΑΑΔΕ επέβαλε 48ωρο λουκέτο σε ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα beach bar του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκε να μην κόβει αποδείξεις. Ο λόγος για το Cabana beach bar, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το capital.gr, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αντιμετώπισαν και μη διευκόλυνση ελέγχου, εκτός από τις μη εκδόσεις αποδείξεων. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τον έλεγχο ο ιδιοκτήτης επικαλέστηκε «υψηλές γνωριμίες».
Το κατάστημα προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook:

«Η ομάδα του Cabana Beach είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.