Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Γιώργος Αντωνόπουλος

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λαμπρός αγωνιστής της Αριστεράς και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, Γιώργος Αντωνόπουλος, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από μία σκληρή πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, που τον αγάπησαν και εκτίμησαν την προσωπικότητά του όσοι τον γγνώρισαν από κοντά, παρότι περνούσε την πιο δύσκολη φάση της επάρατης νόσου ,επέλεξε να θέσει υποψηφιότητά  δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ,  δίνοντας με δύναμη ψυχής και αξιοπρέπεια στον προεκλογικό του αγώνα.
Η πολιτική κηδεία του Γιώργου Αντωνόπουλου, που υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη από το 2014, θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 13:00 στην αίθουσα τελετών "Μπίλλη" απέναντι από τα Κοιμητήρια.

Τα συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Γιώργου Αντωνόπουλου εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του συντρόφου μας Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου ο οποίος με το ήθος του τίμησε τις ιδέες της Αριστεράς.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, γεννήθηκε το 1963 και από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ και στη συνέχεια στο Συνασπισμό, στον οποίο διετέλεσε και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης.
Μετά την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική δράση μέσα από της γραμμές του φορέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των μηχανικών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκης.
«Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδίκησε το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής». Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συντρόφου Γιώργου Αντωνόπουλου και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.