Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Μπροστά στην κάλπη....

του Γιάννη Αικατερινάρη*
Πριν από την όποια αυτοκριτική ή και κριτική για τις παραλείψεις στην πολιτική επικοινωνίας και στα λάθη των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ (δεν κάνει λάθη όποιος μένει αδρανής), δεν θα πρέπει να ξεχνούμε το απόλυτα εχθρικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ανέλαβε να κυβερνήσει. 

Ελέγχονταν στο έπακρο, από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) η δημόσια διοίκηση (εκατοντάδες χιλιάδες διορισμοί επί ολόκληρες δεκαετίες, αναθέσεις έργων -συχνά σκοτεινές- κ.λπ.), τα ΜΜΕ, οι μηχανισμοί απονομής δικαιοσύνης (ακατανόητες καθυστερήσεις στην εκδίκαση και έκδοση αποφάσεων για ...υποθέσεις που δυσοσμούσαν κ.λπ.), αλλά και πολλά άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός! 
Κανένας δεν θα επιζούσε σ' ένα τέτοιο περιβάλλον, αν δεν είχε με το μέρος του το δίκιο, το θάρρος και τη γνώση και φυσικά τις ικανότητες του Τσίπρα και των στελεχών του! Οι γόνοι των πολιτικών τζακιών, που εξακολουθούν να διαφεντεύουν την πολιτική ζωή της χώρας, φαντάζουν απελπιστικά μικροί κι ας είχαν και έχουν τα πάντα με το μέρος τους! 
Ως ψηφοφόροι και πριν φτάσουμε στην κάλπη, θα πρέπει να κρίνουμε τα πεπραγμένα του κάθε κομματικού φορέα κατά το παρελθόν και φυσικά τα προγράμματά του για το μέλλον, γιατί αλλιώς θα νιώθουμε κι εμείς συνένοχοι για τα όποια σκληρά μέτρα πάρει το κόμμα της προτίμησής του, ως κυβέρνηση πλέον..

*Ο Γιάννης Αικατερινάρης είναι πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.