Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Βράβευση αριστούχων μαθητών από το Δήμο Θερμαϊκού

Σε μία σεμνή και απλή τελετή, o Δήμος Θερμαϊκού βράβευσε τους μαθητές που αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω του Covid 19. Βραβεύτηκαν πέντε νέοι φοιτητές, που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις από κάθε Λύκειο.


Οι νέοι φοιτητές που αρίστευσαν είναι ο Αργύριος Ασλανίδης από το ΕΠΑΛ Επανομής με 19235 μόρια, η Θεοδώρα Τζίνα από το ΓΕΛ Επανομής με 18942 μόρια, ο Γεώργιος Μπεζανίδης από το 2
ο ΓΕΛ Θερμαικού με 18664 μόρια, από το 1ο ΓΕΛ Θερμαϊκού ο Βασίλειος Κοντίνης με 18392 μόρια και από το ΓΕΛ Μηχανιώνας με 18184 μόρια ο Χρυσοβαλάντης Γκρίμπας.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Θερμαϊκού τίμησε και πέντε (5) επιτυχημένους επαγγελματίες, που παρά το γεγονός ότι οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για τον ιδιωτικό τομέα, αυτοί στάθηκαν αρωγοί στο ενδιαφέρον και την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και, κυρίως, τα παιδιά και οι γονείς τους.


Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου από το Κτήμα Γεροβασιλείου, Ευάγγελο Γεροβασιλείου, που έχει θεσπίσει χορηγία 5000€, 1000€ για τον πρώτο από κάθε λύκειο του Δήμου Θερμαϊκού με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τα αδέλφια Θωμά και Μαρία Τρεύλα από το βιβλιοπωλείο «Η Γνώση» και τις κυρίες Δήμητρα Γέργου και Χρυσούλα Στράβα από το βιβλιοπωλείο «Το αλφαβητάρι», που ανέλαβαν τη χορηγία του πρώτου φοιτητικού εξοπλισμού των παιδιών.

«Σήμερα βραβεύεται το ταλέντο, η προσπάθεια, η γνώση, η υπέρβαση, το αποτέλεσμα μιας κοπιώδους σχολικής χρονιάς και, τελικά, η ακαδημαϊκή αριστεία», ανέφερε, απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές, ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, στο χαιρετισμό του, ενώ ευχαρίστησε «από καρδιάς την ευγενική χορηγία τους άξιους επαγγελματίες της περιοχής μας, που, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο πρόσωπο της επιχείρησής τους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για αλληλεγγύη, στήριξη, φιλότιμο… έννοιες που πολλοί τις είχαμε παραμελήσει, αλλά ΕΣΕΙΣ φροντίζετε να μας υπενθυμίζετε περίτρανα ότι δεν χάνονται και συνεχίζουν να βρίσκονται στο DNA του Έλληνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.