Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Μουσική, σινεμά και θέατρο στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το πρόγραμμα εκδηλώσεων #PRESS_taratsa που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ στην φιλόξενη ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5. Oι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

 11.7 Τρύφωνας Γέσιος

Τρύφωνας live. Δικές του συνθέσεις και αγαπημένα κομμάτια - επιρροές από συνθέτες λαϊκούς, ελαφρολαϊκούς και έντεχνους λαϊκούς από την δεκαετία του '60 μέχρι και τα τέλη του 20ου αιώνα. 

 

 12.7 Cula Jazz Trio: "Jazz Standards"

 

Το Cula Jazz Trio σχηματίστηκε το 2020, ως ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας εν μέσω πανδημίας. Το γκρουπ πειραματίζεται με διάσημα τζαζ standards, όπως και με κάποιες πρωτότυπες συνθέσεις των μελών της. 

Γιάννης Παυλίδης - Κιθάρα

Βασίλης Γκαγκαβούζης - Κοντραμπάσο

Αλέξανδρος Σπανιδης - Τύμπανα

 

 13.7 Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος κλείνει φέτος τα 30 του χρόνια στη σκηνή του stand up comedy - και το γιορτάζει δεόντως με μια απολαυστική παράσταση με τον τίτλο: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ. Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή όπως η "Αράχωβα" το περίφημο: «τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα!» όπως και πολλά σύγχρονα κείμενα για την καθημερινότητά μας, που με το ξεχωριστό του χιούμορ και τη σατιρική του διάθεση αναδεικνύει πάντα ο Κωνσταντίνος. Και πάντα κοντά στη νέα γενιά έχει ως opening act, μια πολύ νέα και ταλαντούχα κωμικό την Ειρήνη Φιλοκώστα! Μια παράσταση – εμπειρία για τους λάτρεις της κωμωδίας!

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

  

14.7 Κώστας Πρατσινάκης

«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΘΕΑ». Με τον Σάκη Κοντονικόλα στο πιάνο.

Τα τραγούδια έχουν την δύναμη να ανοίγουν τα παραθυρόφυλλα της ψυχής. Αυτά τα φύλα της ψυχής θέλουν να ανοίξουν ο Κώστας Πρατσινάκης με την φωνή, ο Σάκης Κοντονικόλας με το πιάνο έτσι που να δώσουν την δυνατότητα στον κόσμο να δει αυτή την θέα. Θα ερμηνεύσουν τραγούδια διαχρονικά των μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού.

 

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21.00. 

Στις μουσικές εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.