Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι για το κάμπινγκ και ο Μελισσανίδης

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε το απόγευμα ότι βρέθηκαν τρεις ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν προσφορές για την απόκτηση του ακινήτου του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, συνολικής έκτασης 161.456,84 τ.μ.. Πίσω από μία από αυτές, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ο γνωστός εφοπλιστής και μεγαλοπαράγοντας Δ. Μελισσανίδης.

Προσφορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλαν τα εξής σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

Αντώνιος Υάκινθος.

INNOVATION AND DEVELOPMENT M.A.E.

MATENISA TRADING CO.

Ποιοι είναι οι τρεις ενδιαφερόμενοι

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Μακεδονία Makthes.gr, σε ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου αναφέρει και το ποιοi συγκεκριμένα είναι οι τρεις ενδιαφερόμενοι. Όπως πληροφορεί σχετικά:

Από τις τρεις προσφορές, η μία υποβλήθηκε από τον Αντώνιο Υάκινθο, ιδρυτή της Δομής Αποκατάστασης "Υάκινθος" και στη συνέχεια του Κέντρου Αποκατάστασης "Ευεξία" στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, που πέρυσι διπλασίασε, μετά από επέκταση, τη δυναμικότητά του. Η «Ευεξία Α.Ε.», από χρόνια απευθύνεται σε διεθνείς ασθενείς που χρήζουν αποκατάστασης.

Η δεύτερη προσφορά κατατέθηκε από την «Ιnnovation and Development MAE», εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο Μάϊο, με έδρα Θεσσαλονίκη. Η Εταιρεία, είναι συμφερόντων ενός γνώριμου επενδυτή στην αγορά του real estate αλλά και του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, του Γερμανο-ισραηλινού Gili Hirschmann, επιχειρηματία του κλάδου του real estate, ο οποίος έχει αγοράσει το ξενοδοχείο Olympic, επί της Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Olympic αυτή την περίοδο ανακαινίζεται ριζικά και θα επαναλειτουργήσει στους επόμενους λίγους μήνες, ενώ ο κ. Hirschmann, όπως πληροφορείται το makthes.gr, έχει κάνει και αρκετές τοποθετήσεις σε επενδυτικά ακίνητα στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ορισμένα, στην Αθήνα, αν και κυρίως εστιάζει στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Η τρίτη προσφορά για το Camping της Αγίας Τριάδας, κατατέθηκε από μία κυπριακή εταιρεία, την «Μatenisa Trading Co», η οποία είναι συμφερόντων του  εφοπλιστή, επιχειρηματία και μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μελισσανίδης, μαζί με τον Ιρανο-Καναδό επιχειρηματία Alex Haditaghi, σε μεγάλο ακίνητο που είχε αποκτηθεί μέσω διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, δημιουργούν στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, το τουριστικό συγκρότημα The Hamptons Greece.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.