Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας για το κάμπινγκ

Πρόσκληση στις γυναίκες και όλους τους πολίτες να βρεθούν αυτή την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ΘερμαΪκού, την ώρα που θα συνεδριάζει το Δ.Σ., με αίτημα την αποτροπή του εγκλήματος του ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, απευθύνει ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας. Σημειώνεται ότι ανάλογο κάλεσμα εκδόθηκε και από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας "Σώστε το Κάμπινγκ".

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γυναικών, με την εκποίηση του κάμπινγκ, στερούνται οι δημότες  το δικαίωμα στην αναψυχή με τη χρήση ελεύθερων χώρων και κυρίως των νέων παιδιών για άθληση και γενικότερα για δράσεις συλλογικής δημιουργίας. Τονίζεται δε το αίτημα  για την ανάπλαση της περιοχής με κρατική χρηματοδότηση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για αναψυχή, πολιτισμό και αθλητισμό .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας, που είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) έχει ως εξής:

"Την Πέμπτη 13/6/2024 το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ξεπουλήματος του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας καθώς τότε προγραμματίστηκε η πραγματοποίηση του σχετικού διαγωνισμού.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6 θα γίνει συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου μας για συζήτηση προγραμματισμένων θεμάτων ημερήσιας διάταξης. Με αφορμή την πραγματοποίησή του καλούμε τις γυναίκες, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής μας να δηλώσουν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στην υλοποίηση σχεδίων ΕΕ και κυβερνήσεων που μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία στερώντας τους το δικαίωμα στην αναψυχή με τη χρήση ελεύθερων χώρων και κυρίως των νέων παιδιών για άθληση και γενικότερα για δράσεις συλλογικής δημιουργίας. 

Αρνούμαστε να επιτρέψουμε να εκχωρήσουν τα δικαιώματά μας για ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που μας ανήκουν με οργανωμένες παρεμβάσεις, στο όνομα των λεγόμενων επενδύσεων για να αυγατίσουν τα κέρδη τους επιχειρηματικοί όμιλοι.

Απαιτούμε την ανάπλαση της περιοχής με κρατική χρηματοδότηση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για αναψυχή, πολιτισμό και αθλητισμό .

Όλοι και όλες στο χώρο συνεδριάσεων του ΔΣ στους Ν. Επιβάτες την Τετάρτη 12/6/2024 στις 6 το απόγευμα.

Μπορούμε να ανατρέψουμε την ολοκλήρωση του εγκλήματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.